Prikcampagne: ’te jonge’ Patty Brard vervangen door Noraly Beyer

Bekende Nederlanders worden door de overheid ingezet voor pr-campagnes om mensen aan de coronavaccins te krijgen. Patty Brard was gevraagd maar bleek te jong. Ze is vervangen door Noraly Beyer.

Noraly Beyer © RTL

Noraly Beyer, bij veel oude mensen bekend als journaallezer bij de NOS, past met haar 74 jaar beter bij de doelgroep die de overheid op dit moment wil bereiken. Patty Brard is 65 en bleek te jong. “Ik zou het heel erg fijn vinden als u zich ook laat inenten”, zei de oud-journaallezeres gisteren tegen de kijkers van RTL Boulevard.

Vergiftigen

Het is volgens Noraly een goede zaak als zo veel mogelijk mensen zich laten inenten tegen corona. “Ik vind het belangrijk om mensen te laten weten dat ze niet moeten schromen om dit te doen, omdat ze zichzelf daarmee beschermen en ook anderen dus.”

Zijn die coronavaccins wel veilig? Ja, denkt Noraly. “Ik ben geen deskundige, maar ik neem aan dat al die mensen die zich erover hebben gebogen, al dat geld dat ze erin hebben gestoken, dat dat niet voor niets is. Ze zullen ons niet zomaar gaan vergiftigen denk ik dan.”

Aai over de bol

Zelf kan Noraly niet wachten om geprikt te worden. “Ik heb er heel erg naar uitgekeken om mensen gewoon vast te houden. Om ze een hand te geven natuurlijk, maar ook een aai over de bol te geven of een klop op de schouder.”

De andere BN’ers die door de overheid worden ingezet om de oudere doelgroep te bereiken zijn Foppe de Haan, Erica Terpstra, Ted van Essen, Bennie Jolink en Eugènie Herlaar.

Fragment

Het RTL Boulevard-fragment ‘Bekende 60-plussers hebben zich laten prikken voor overheidscampagne’ leest u onderstaand:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen