Blote Viola Holt maakt tongen los: ‘Ze droeg vroeger al geen slipjes’

Reiki doet gekke dingen met mensen. De 71-jarige Viola Holt begon gisteren naakt in haar tuin door de sneeuw te rollen en deelde het op Facebook met de ganse natie. Ook de showmedia keken mee.

Viola Holt © Facebook

De foto van de door de sneeuw gerolde Viola Holt zag er behoorlijk ijzingwekkend uit. Met wat restjes natuurijs op haar bovenlip en haar kin leek het wel alsof ze uit een soort iglo-p*rnofilm kwam rollen. “Heerlijk bloot door de sneeuw gerold in de achtertuin, goed voor het immuunsysteem!”, riep ze bij het fotootje.

Viola zonder slipje

Het is dat de buren van Viola warm bij het haardvuur zaten, want anders hadden ze ongetwijfeld een toeval gehad. “Ik trek me van niemand iets aan”, zegt de voormalig televisiester echter. “Nooit gedaan trouwens, het was heerlijk, 71 jaar en kerngezond.”

Wat ís dit allemaal? Volgens Guido den Aantrekker, de baas van de Story, is het altijd al een vrijzinnige dame geweest. “Dit deed me toch een beetje denken aan het verhaal van Bert van der Veer, die ooit onthuld heeft dat Viola altijd haar programma De 5 Uur Show presenteerde zonder slipje aan”, zei hij gisteren in Shownieuws.

Eén met de natuur

Viola houdt ervan om lekker alles te laten luchten, aldus Guido. “Zij houdt er toch wel een beetje van om op die manier lekker één te zijn met de natuur.”

Albert Verlinde: “Ha ha ha. Wat heeft dat nou te maken met door de sneeuw rollen?”

Guido: “Nou, dat zij het in elk geval niet erg vindt om zich bloot te tonen.”

Albert: “Oh, ik dacht om af te koelen!”

Guido: “Ha ha ha.”

Sneeuwfoto

De sneeuwpost van Viola:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen