Prestigieuze promotie voor Guido den Aantrekker: ‘Hij wordt royalty’

Story-baas Guido den Aantrekker, dankzij zijn pittige commentaren toch wel onze favoriete deskundige van Shownieuws, maakt een prestigieuze promotie bij uitgeverij DPG Media.

Guido den Aantrekker © Shownieuws

Het grote succes van de Story, dat ondanks de dalende printmarkt keer op keer mooie oplagecijfers neerzet, is ook in de top van DPG Media niet onopgemerkt gebleven. Guido den Aantrekker maakt dan ook een flinke promotie: hij is benoemd tot Creative Director van zowel de Nederlandse als de Vlaamse entertainmenttitels van het bedrijf.

Guido als mediamagnaat

DPG Media is in zowel Nederland als België prominent aanwezig op de entertainmentmarkt met Story, Veronica Magazine, TotaalTV en Superguide in Nederland en onder meer Dag Allemaal, Story, Primo, TeVe Blad en TV Familie in België. “Guido gaat samen met de hoofdredacteuren werken aan de verdere ontwikkeling van deze merken.”

Het heeft geen gevolgen voor de huidige functies van Guido: hij blijft hoofdredacteur van Story én deskundige in Shownieuws. “Ik blijf wat mij betreft zeker op deze kruk zitten, ja”, vertelde hij gisteren in de showrubriek op SBS 6.

Mooie promotie

Guido vindt het heel erg leuk dat hij zo gewaardeerd wordt door DPG Media. “Ik ben gevraagd door de directie van DPG Media, om zeg maar creatief directeur te worden van álle entertainment- en televisietitels in België en in Nederland. Die ga ik creatief aansturen, dus dat is een mooie promotie voor mij persoonlijk.”

Collega Albert Verlinde is behoorlijk onder de indruk dat hij ineens aan de Shownieuws-desk zit met een soort mediamagnaat in wording. “Hij wordt toch een beetje royalty.”

Felicitaties

Guido had er gisteren een dagtaak aan om te reageren op alle felicitaties, ook van de DPG-collega’s van Qmusic. “Gefeliciteerd”, zei Mattie Valk bijvoorbeeld. En Q-muziekbaas Rob Ester: “Gefeliciteerd, Guido!”

Hij kreeg ook felicitaties van onder meer Q-bobo Dave Minneboo, The Post Online-ster Bas Paternotte, Telegraaf-talent Elif Isitman en sportpresentator Koert Westerman.

Guido’s bewonderaar Marianne Zwagerman: “Ik kende Guido den Aantrekker al voordat hij rijk, beroemd en machtig was.”

Wat vindt u?

Alle polls

Moet SBS 6 waken voor een Meilandjes-overkill?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen