Linda de Mol incasseert heftige sneer: ‘Verbouwd door kladschilder’

Talpa-queen Linda de Mol krijgt een behoorlijk pittige sneer voor haar kiezen van de bekende komediant Raoul Heertje. Hij stelt dat de hitpresentatrice is verbouwd door een kladschilder.

Linda de Mol © Cornelie Tollens

Linda de Mol is, op haar coronauitglijder na, eigenlijk van onbesproken gedrag. Ze is het typische voorbeeld van een presentatrice die nauwelijks in al die media- en tv-relletjes verzeild raakt. Toch krijgt ze nu een keiharde showbizzklap te verwerken van Raoul Heertje, bij het grote publiek bekend van Dit Was Het Nieuws.

Kladschilder

Raoul Heertje is samen met Martijn Koning te horen in de nieuwe podcast Knorrepodcast en in een recente aflevering wordt een website besproken met daarop de ‘biggest plastic surgery mistakes’. “En dan krijg je Linda de Mol?”, vraagt Raoul zich hardop af.

Het is geen geheim dat Linda een beetje aan zich heeft laten sleutelen om haar houdbaarheidsdatum op televisie iets op te rekken. Raoul vindt echter dat dat totaal mislukt is. “Flikker toch op, dat was een hartstikke mooie vrouw. Ik vind het heel erg. Ik weet niet wat ze gedaan heeft. Het is een kladschilder die het gedaan heeft.”

Oueuwhahuau

Al direct heeft Raoul spijt van zijn uitspraak. “O nee, nu heb ik iets gezegd. Dit moet er echt uit, want dan komt het bij zo’n k*tsite die dan zegt: oueuwhahuau. Dat is als je die namen doet. Het kan me niet schelen, want ik vind het een leuk mens, maar ik vind het zo erg als een mooie vrouw, zoals bijvoorbeeld Linda de Mol, dat doet.”

Linda komt er wel gewoon voor uit dat de cosmetisch arts haar beste vriend is. “Het is niet een soort immoreel iets, maar ik vind het zo zonde als iemand mooi is. De meeste vrouwen en mannen zijn mooi. Ze worden wel ouder, maar… Nou ja, niet mooi, maar ook niet lelijk.”

Helen Hunt

Overigens is Linda de Mol (56) er nog redelijk van af gekomen bij de heren van de Knorrepodcast, want de Amerikaanse actrice Helen Hunt (57), zie Google Afbeeldingen, wordt al helemaal afgefakkeld.

“Heb je Helen Hunt gezien? Heb je haar de laatste tijd gezien? Zij heeft zichzelf laten verbouwen tot een f*cking monster. Tot een zielloos, gelaatsloos, uitdrukkingsloos monster”, aldus Martijn Koning.

Knorrepodcast

De podcast waarmee Raoul solliciteert naar de zwarte lijst van Talpa kunt u onderstaand beluisteren. De passage over Linda de Mol hoort u vanaf 38:30.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen