Patty Brard met de dag glamoureuzer in Shownieuws: ‘Ze geeft hoop’

Patty Brard lijkt met de dag glamoureuzer voor de dag te komen in Shownieuws. De presentatrice leek gisteren aan de desk van het SBS 6-programma wel op een Amerikaanse nieuwsdiva.

Patty Brard © Shownieuws

Er lopen een hoop sterren rond in de Nederlandse showbizzwereld, maar diva’s zoals Patty Brard zijn er maar weinig. Zo wordt ook Patricia Paay schromelijk onderschat; dit soort dames brengen toch de nodige pracht en praal naar het televisiescherm. Gelukkig is Patty nog wél zeer regelmatig op de buis en met haar look van gisteren verraste ze vriend en vijand.

FANTASTISCH 🔥

Patty zat aan de desk van Shownieuws met een lila ensemble en kon, net als altijd, weer rekenen op veel complimenten op social media. Dankzij de styling en haar topvisagiste Conny van der Kroon ziet Patty er eigenlijk altijd wel uit als om door een ringetje te halen, vinden haar volgers. “Wat zie jij er fantastisch uit Patty”, zegt Bex bijvoorbeeld.

Ook zangeres Shirma Rouse vindt dat Patty er beeldschoon uitziet op televisie. “VROUW!!! Je ziet er FANTASTISCH UIT!!! 🔥🔥❤️”

En Patty’s dochter Priscilla Nasi: “Wat zie je er mooi uit ❤️”

Ouder, mooier

Patty maakt er geen geheim van dat ze niet vies is van cosmetische behandelingen, maar ze heeft ook haar genen en haar visagiste mee. Eén ding staat als een paal boven water: Patty lijkt alleen maar knapper te worden, zegt kijker Claire.

Claire: “Wat een knapte. Normaal worden mannen knapper als ze ouder worden maar Patty Brard, jij geeft hoop, knappppp ❤️ .”

Lekker ding

Wie ziet Patty zélf graag voorbijkomen op televisie? Viktor Verhulst, onthulde ze gisteren in Shownieuws, de zoon van K3-hopper Gert Verhulst. “Wat een gast is dat joh. Lekker ding”, zegt Patty.

Of Viktor aan het syndroom van Hazes jr. lijdt is niet bekend, maar Patty ziet het in elk geval wel zitten. “Ik heb van de week toevallig een interview met hem gelezen in de HUMO en als je dan ziet hoe hij antwoordt en zo’n interview doet… Oók nog leuk. Zo knap en dan ook nog hartstikke leuk.”

Glamour-Patty

Een dansende glamour-Patty:

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen