Na VI-schandpaal: Kelly Weekers ook bekritiseerd in BLVD en Show

Kelly Weekers is vrijdagavond in Veronica Inside ontmaskerd als stiekeme Curaçao-ganger. Tot overmaat van ramp kreeg ze zaterdagavond ook nog eens RTL Boulevard en Shownieuws over zich heen.

Kelly Weekers en John Ewbank © Instagram

Normaal gesproken lopen BN’ers altijd behoorlijk te koop met hun buitenlandse reisjes, maar nu is dat wel anders. Reizen wordt in coronatijd gezien als een soort doodzonde en daarom zwijgen de sterren op hun socials als ze stiekem op een strandbedje liggen. Zo ook Kelly Weekers, die dankzij René van der Gijp keihard door de mand is gevallen.

Kelly reageert

Kelly, de twintig jaar jongere vriendin van de steenrijke John Ewbank, schreef van de week op haar Instagram dat ze even lekker offline gaat en naar de nonnen in Vught gaat. Wat een onzin, riep René van der Gijp vrijdag in Veronica Inside. Hij onthulde dat Kelly en John momenteel lekker op Curaçao aan het paraderen zijn.

Ze kon daarna niet anders dan het nieuws bevestigen. Kelly zegt nu dat ze wel degelijk naar de nonnen van Vught gaat, maar dan online, vanuit haar strandbedje. “Ik ben mijn boek aan het afschrijven en ook de taaltraining van de ‘Nonnen in Vught’ aan het volgen en dat zet ik nu hier gewoon door”, meldt ze op Instagram.

Showrubrieken kritisch

Net als René van der Gijp vinden ook de deskundigen van RTL Boulevard en SBS Shownieuws het gelieg en gedraai van Kelly onhandig. “Ik geloof het wel, ik zou alleen niet zeggen dat ik bij de nonnen in Vught zit”, aldus Fatima Moreira de Melo bij Boulevard.

Bridget Maasland vindt het ook een raar verhaal. “Je bent offline maar je bent online, bij de nonnen. Dat is wel apart, hè? Ik zou überhaupt niet stiekem op vakantie gaan en anders er gewoon eerlijk voor uit komen, want je mag naar Curacao.”

Dom

Boulevard-advocate Clarice Stenger vindt het vooral dom. “Het komt toch uit. Je weet van tevoren dat zoiets gaat uitkomen. Dat heeft Katja toch ook nu? Er zitten natuurlijk genoeg mensen op Curacao die uiteindelijk gaan zeggen: ‘Ja, maar ze zitten hier.'”

“Als je daarvoor kiest, is het één ding en dan kun je er volgens mij maar beter eerlijk over zijn, van: ‘Wij gaan naar Curacao, we kiezen er toch voor, voor het werk van John.’ Nu heeft het een beetje een nare bijsmaak.”

Halve verhalen

Anouk Smulders, een goede vriendin van Kelly, probeerde het bij Shownieuws voor haar op te nemen, maar moest ook erkennen dat het onhandig was. “Natuurlijk, het bericht hoe zij het brengt, net voordat ze offline gaat, doet denken alsof ze ergens in een soort grot zit om zich af te sluiten.”

Evert Santegoeds: “Waarom heb je in eerste instantie niet gezegd hoe het precies zit?”

Anouk: “Ik denk dat ze achteraf ook denkt: misschien had ik het anders moeten doen, maar het is niet zoals het hier wordt gebracht.”

Patty Brard: “Ik heb zoiets van: óf ga offline óf meldt niet dat je offline gaat en als je dan iets meldt, meld dan goed waar je bent in plaats van half. Ga er niet halve verhalen bij vertellen. Zeg dan to the point wat er aan de hand is.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen