Meiland-hond compleet ontspoord: ‘Bijt bij elk gilletje van Martien’

Martien Meiland en zijn familie kampen in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland, dat al op 1 maart begint, met een hoop problemen. Eén daarvan is hun almaar agressiever wordende bulldog Bommel.

Chateau Meiland © SBS

Het gaat de hele tijd maar over het hondje van Gordon, maar Bommel is pas écht een trammelantbeest. Een woordvoerder van SBS 6 laat vandaag in een persbericht weten dat het beestje compleet is ontspoord en dat dat een van de verhaallijnen zal worden in het nieuwe seizoen van hun televisiehit Chateau Meiland.

Bijtgraag

Het gaat niet bepaald lekker met Bommel. “Ook aan het kleine leed komt maar geen eind. Bijtgrage buldog Bommel is na de verhuizing definitief de weg kwijt en bij elk gilletje van Martien hapt hij toe”, zegt een woordvoerder van de zender.

Het is eigenlijk al jaren bal met dit beest. Twee (!) jaar geleden vroeg de LINDA. al aan Martien of hij Bommel niet liever bij het asiel zou dumpen vanwege zijn agressieve gedrag. “Onze Bommel kan daar niets aan doen: de schat heeft een trauma opgelopen vorig jaar”, legde de realityster uit.

Trauma

Welk trauma heeft Bommel dan opgelopen? “We hadden namelijk nog een andere bulldog, die in het bijzijn van Bommel overleed toen wij op vakantie waren. Daarna was hij helemaal van slag. Sindsdien is-ie zo beschermend naar ons.”

Maar goed, nu begint Bommel dus te bijten bij elk gilletje van Martien. En gezien Martien flink aan het krijsen is op een doorsnee dag, loopt Bommel er dus bij als een soort Pac-Man. Levensgevaarlijk.

Nieuwe seizoen

Waar gaat het nieuwe seizoen van de Meilandjes verder over? “De familie Meiland legt net de laatste hand aan het inrichten van hun nieuwe huizen (in Hengelo, red.), maar de verf is nog niet droog of er barst een bom en ze moeten hun optrekje alweer verlaten.”

“Dit gedwongen vertrek en het tijdig vinden van een nieuw ‘chateau’ stelt de familie voor een ongekend groot probleem en zet hun wereld op zijn kop.”

1 maart

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf 1 maart om 20.30 uur te zien bij SBS 6.

Fragment

Martien en dieren: de perfecte combinatie:

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen