Gravin Eloise geneerde zich voor fragmentje in De Slimste Mens

Gravin Eloise geneerde zich er een beetje voor dat een fragment uit het interview dat ze gaf aan YouTube-ster Robbert Rodenburg zo vaak is herhaald in de media, waaronder De Slimste Mens.

Gravin Eloise © YouTube

Royaltycelebrity Eloise onthulde in september aan Robbert Rodenburg dat ze aan het daten was met een jongen. Dat nieuws was al snel achterhaald, maar is haar toch maanden blijven achtervolgen, vertelt de gravin in de YouTube-show Club Next.

Eloise maakt het uit

Eloise: “Ik heb één keer in een interview gezegd dat ik een beetje met een jongen zat. Dat was donderdag opgenomen en vrijdag heb ik het uitgemaakt. Ik heb toen gezegd: ‘Het hoeft niet meer.’ We zaten allebei in een andere stad, dus het was niet echt mogelijk.”

“We zaten een beetje samen. Ik weet niet of we exclusief waren. Het was heel vaag, maar hij deed een andere studie en ik zat hier in Amsterdam. Het was net te druk.”

De Slimste Mens

Hoewel het nieuws dus snel achterhaald wordt, bleef het fragment maar in de media opduiken. “Het clipje van dat interview wordt elke keer weer gebruikt. Dat is the juice. Het is bijvoorbeeld bij De Slimste Mens gebruikt. Daar kwam een fragment van mijn dateleven, wat dus al zo lang klaar is. Er kwam zo’n fragment voorbij bij: ‘Wat weet je van Eloise?’ Dan moesten er vijf antwoorden genoemd worden en dan laten ze dát clipje zien.”

Het was de eerste keer dat ze zich uitliet over haar datingleven. “Die ene keer, maar dat was meer in the moment van: waarom niet? Ik zeg het! Toen heb ik het er later ook niet uit laten halen, want ik dacht: wat boeit het en wat maakt het uit?”

Gesloten boek

Nu wil Eloise niets meer zeggen over har datingleven. “Nee, ik denk dat het te veel druk is, want als het uitgaat moet je dat ook weer zeggen. Ik wil niet meer dingen erover zeggen.”

Haar interview op YouTube:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen