Loretta Schrijver is het spuugzat, koffiediva gaat door sneeuwhel

Loretta Schrijver is het behoorlijk zat met de sneeuw en vrieskou in ons land. Als het gevroren heeft duurt het afschuwelijk lang voordat ze een beetje op gang komt in de ochtend, aldus de koffiediva.

Loretta Schrijver © RTL

De sneeuwpret heeft voor Loretta Schrijver nu wel lang genoeg geduurd, heeft ze laten weten in Koffietijd. “Je hoort me niet klagen, maar ik doe het toch. Kijk, ik heb het sowieso nu wel weer gehad met de sneeuw. Ik heb het daar sowieso al niet op, ook niet op die gladheid. Maar als je nou bedenkt wat ik ’s ochtends allemaal moet doen voordat je aan Koffietijd toekomt…”

Stokje in je neus

Het ochtendritueel van Loretta ziet er op deze dagen nogal gestresst uit. “Ik moet twee honden uitlaten. Nou, die doen er best lang over om hun plasje en poepje te doen. Ze doen er met z’n tweeën twee keer zo lang over. Dat is buiten dat je jezelf moet wassen en aankleden etcetera etcetera.”

“En dan denk je: oké, dat is fijn, dat is gebeurd, dan gaan we gauw naar de Koffietijd-studio en dan moet je daar een kwartier wachten omdat je weer zo’n stokje in je neus krijgt. Maar daar tussenin moet je ook nog een kwartier met je auto in de weer, want de ruiten waren vanochtend weer flink bevroren en niet zo’n klein beetje ook.”

Beslagen

Die autoruiten moet ze dan eerst helemaal krabben. “Dan heb je dat allemaal schoon, dan ga je in die auto zitten en dan is hij van binnen nog een keertje beslagen. Nou, tien minuten heb ik moeten wachten voordat ik er echt mee kon wegrijden.”

“Dus ik was al drie kwartier onderweg en tóen pas was ik bij Koffietijd, dus wat mij betreft mag die pluim inderdaad verdwijnen.”

Fragment

Loretta over de sneeuwhorror:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen