K2 zoekt K3 terug op de buis: opnieuw topscores voor SBS 6?

De televisieshow K2 zoekt K3 wordt nieuw leven ingeblazen nu een van de leden is opgestapt. Kan SBS 6 zich later dit jaar wederom verheugen op scores die tot de 2,5 miljoen kijkers reiken?

K2 Zoekt K3 © SBS 6

K2 zoekt K3 is een van de meest bekeken amusementsprogramma’s die SBS 6 ooit heeft gehad: de finale wist in 2009 maar liefst 2,5 miljoen kijkers te vermaken. Nu er gisteren wederom een K3-meisje is opgestapt, wordt er weer een talentenjacht op touw gezet om de Wie Heb Ik Aan De Lijn Hallo Hallo?-groep compleet te maken.

K2 zoekt K3

Het nieuws over de televisieshow werd gisteren bekendgemaakt op een persconferentie, maar er is nog geen contract getekend met SBS 6. “We onderzoeken op dit moment of we een mooi tv-programma kunnen maken over de zoektocht naar de nieuwe K3”, zei de baas van het spul Gert Verhulst, die met smart wacht op zijn volgende K3-meisje.

De Vlaamse tv-zender VTM bezit de rechten en die zegt al met SBS 6 aan het kletsen te zijn. “Wij bekijken samen met SBS 6 en Studio 100 hoe we de zoektocht naar de opvolger van Klaasje in een programmavorm kunnen gieten”, aldus de zender. Hun hernieuwde samenwerking zou volgens Vlaamse media een ‘logische stap’ zijn.

Of toch RTL 4?

De contracten met SBS 6 zijn dus nog niet getekend. Zou Peter van der Vorst misschien bezig zijn om het programma slinks naar zich toe te trekken? Twaalf jaar geleden had RTL in elk geval geen interesse.

“Het was eerst aangeboden aan RTL. Die hebben toen ‘nee’ gezegd. Ze balen natuurlijk als een stekker. SBS 6 heeft het vervolgens uitgezonden en wekenlang goede kijkcijfers gescoord”, onthulde Albert Verlinde destijds in RTL Boulevard.

Ferry Doedens

Het nieuws over de terugkeer van K2 zoekt K3 werd gisteren ook besproken in Shownieuws. Daar werd wel een héél opmerkelijke suggestie gedaan voor het nieuwe K3-lid.

Showkenner Guido den Aantrekker: “Het is wel heel inclusief. Ze zeggen: ‘Iedereen moet hierop kunnen solliciteren.’ Iedereen tussen een man en een vrouw en alles wat er tegenwoordig in zit. Ik dacht: misschien is het wel wat voor Ferry Doedens. Die kan het gebruiken.”

Misschien niet eens zo’n slechte match.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen