Justine Marcella vindt reactie Luuk Ikink op zoomende koning erg cynisch

Royaltydiva Justine Marcella vindt het een beetje flauw als de koning of koningin wordt verweten bezig te zijn met een charmeoffensief. Ze wees Luuk Ikink daar gisteren terecht over in RTL Boulevard.

Justine Marcella en Luuk Ikink © RTL Boulevard

Tijdens de coronalockdown zijn koning Willem-Alexander en zijn vrouw Máxima flink aan het videobellen. Gisteren deed hij dat met de voorzitters van enkele sportclubs in ons land. Het waren leuke gesprekken, waarin hij ook wat persoonlijke dingen vertelde over zijn dochters en over zijn favoriete voetbalclub Ajax.

Hockeyen

Willem-Alexander vertelde dat zijn dochters ondanks alles nog lekker aan het hockeyen zijn. “Hockeyen kan in principe nog, want ze zijn onder de achttien. Er wordt op de club gewoon gehockeyd. Voor de rest hebben we een strand, we komen veel buiten, fietsen, de stad in en dat soort dingen. Verder worden de wedstrijden wel gemist, ja. Toch wel.”

En over zijn favoriete voetbalclub Ajax liet hij los: “Ik ben altijd neutraal, behalve bij voetbal. En het was een mooi weekend.”

Charmeoffensief

RTL Boulevard-zonnestraal Luuk Ikink zet er zijn vraagtekens bij. “Het valt wel op dat hij nu lekker aan het vertellen is wat zijn dochters aan het doen zijn enzo en welke club hij leuk vindt. Een tijdje geleden had je ook al de Warmetruiendag. Een soort charmeoffensief lijkt het wel, waar hij mee bezig is.”

Justine Marcella vindt dat flauw en wees Luuk terecht. “Ja. Dat hangt een beetje aan het koningshuis. Eigenlijk bij alles wat zij doen en we het een keer leuk vinden, dan noemen we het meteen een charmeoffensief. In principe is natuurlijk alles wat ze doen dan een charmeoffensief.”

“Ja, dat is ook hun werk”, merkte Luuk schuldbewust op.

Marcella denkt dat de uitspraken van Willem-Alexander spontaan en niet-geregisseerd waren. “Dit werd hem gewoon direct gevraagd, hij liet zich daarover uit.”

Fragment

Het fragment uit RTL Boulevard kunt u onderstaand terugzien:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen