Jan Roos slacht gravinluencer Eloise (18) af: ‘Net een Poolse kerel’

Jan Roos haalt in de populaire showrubriek RoddelPraat keihard uit naar gravin Eloise (18), die carrière aan het maken is als influencer. Hij vindt de dochter van prinses Laurentien op een Poolse kerel lijken.

Jan Roos en gravin Eloise © YouTube

Gravin Eloise zoekt nu alweer bijna een jaar proactief de media op met haar eigen account op Instagram. Ze heeft heel veel fans, maar ook heel veel haters, die het 18-jarige meisje plagen met haar uiterlijk. Ook Jan Roos voegt zich nu bij dat kamp. De 44-jarige opiniemaker vindt dat de prinsessendochter er niet uitziet.

Gravin door de mangel

Jan Roos haalt gravin Eloise behoorlijk door de mangel in RoddelPraat, dat wekelijks tussen de 200 en 300 duizend kijkers trekt. “Daar wil ik wel wat over zeggen. Naast dat ik heel weinig met het koningshuis heb en zeker met dat héle lelijke meisje die de hele dag in de media zit…”, begint hij.

Vervolgens grijpt Dennis Schouten in door op de rode buzzknop te drukken. Dat houdt in dat Jan beter even zijn mond kan houden. “Van het Koninklijk Huis is dat…”, zegt Dennis.

Lelijk meisje

Die boodschap komt niet aan bij Jan: “Ja, maar dat is echt een heel lelijk meisje.”

Dennis: “Dat is een koninklijk meisje, is niet lelijk.”

Jan: “Jawel, die is wel lelijk joh. Vergeleken met haar moeder valt ze wel mee, maar het is niet best. Als deze op een gegeven moment bij Wouters Witgoed droogmolens zit te repareren, had ik het ook begrepen. Het is net een Poolse kerel.”

Zeiken

Eloise is bovendien aandachtsbelust, zegt Jan. “Dat meisje zit de hele dag met haar kop op social media en die loopt dan wel te zeiken: ‘Er is zo veel druk op mij door de buitenwereld!!!’ Ga dan niet op social media zitten, g*dverd*mme niet de hele tijd in de media lopen rondhangen, ga gewoon lekker in dat door ons betaalde paleisje lopen klootviolen en stel je niet aan!”

“Het is net als Matthijs van Nieuwkerk. Die zit tien jaar met zijn smoel prime time op televisie en dan zegt-ie: ‘Ik vind het zo vervelend dat ik herkend word op straat.’ Dan had je postbode moeten worden, paardenl*l!”

RoddelPraat

Jan Roos doet zijn schokkende uitspraken in RoddelPraat. Het bewuste fragment ziet u onderstaand vanaf 14:55.

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen