Irene Moors: ‘Ik heb geen straatvrees zoals Linda de Mol’

Irene Moors mag dan wel een zeer bekende Nederlander zijn, toch voelt ze geen enkele reserve om zich vrijelijk op straat te begeven. Ze heeft niet een soort straatvrees zoals Linda de Mol, zegt de tv-ster.

Irene Moors © YouTube

Al haar hele carrière gaat Irene Moors erg nuchter om met haar bekendheid, vertelt ze in de talkshow RAStv Talks. “Van het bekend worden heb ik eigenlijk nooit zo’n last gehad. Het is ook de manier waarop je ermee omgaat. Ik ben nooit ergens heel erg bewust binnengekomen, van: nou, ik ben bekend!”

Straatvrees

Je moet als BN’er gewoon normaal blijven doen, zegt Irene. “Ik ben altijd alles normaal blijven doen, ook met mijn kinderen. Ik ging ook gewoon nog altijd naar De Efteling en ik slingerde ook gewoon zo lekker in die rijen mee. De manier waarop ik het heb gedaan, voelde verder wel heel relaxed.”

Er zijn veel BN’ers die daar anders over denken. “Van andere mensen, maar die zijn misschien ook op een andere manier of grootster bekend, zoals Linda de Mol of Paul de Leeuw… Die krijgen er bijna een soort straatvrees van. Ik kan óveral naartoe, niemand valt mij lastig.”

Op de foto

Het is voor Irene prettig geweest dat ze bekend werd met Telekids. Dat had een fijne doelgroep. “In het begin was het natuurlijk de kinderdoelgroep en die zijn allemaal heel vriendelijk. Ik zie alleen maar de voordelen eerlijk gezegd. Er is heel veel vriendelijkheid en iedereen zegt je gedag. Dan zeggen ze: ‘Hai, hoi!’, en: ‘Hai, hoi!'”

Wat vindt ze ervan als mensen haar vragen om op de foto te gaan? “Dat moet je niet erg vinden. En als je dat wél erg vindt, dan moet je dat vak niet in gaan.”

In haar eigen dorp vraagt niemand om een foto. “Ik woon er ook al zo lang, dus mensen kijken bij de bakker en de slager ook helemaal niet raar om. Ik maak me ook niet op en doe er ook niet anders over.”

Interview

Het hele interview met Irene Moors:

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen