Hélène Hendriks baalt dat Talpa de Champions League kwijtraakt

Hélène Hendriks vindt het ongelooflijk jammer dat Talpa Network de rechten van de Champions League is kwijtgeraakt aan RTL. Ze moet zich nu tevreden stellen met de Europa League.

Hélène Hendriks © SBS 6

Het was voor Hélène een flinke domper toen bleek dat ze het meest prestigieuze voetbaltoernooi van Europa niet langer kon presenteren. Talpa was overboden door RTL en moet zich de komende jaren tevreden stellen met de iets minder prestigieuze Europa League, waar dan weer wel vaker Nederlandse clubs aan meedoen.

Champions-exit

Het is wat het is, zegt Hélène in het tijdschrift Party. “Natuurlijk heb ik ambitie, maar ik ben ook afhankelijk van de omstandigheden. Ik had bijvoorbeeld heel lang de Champions League willen doen, maar nu die in augustus naar een andere zender gaat, is dat niet meer mogelijk.”

Uiteindelijk is de Europa League een prima alternatief, vindt Hélène. “De Europa League vind ik gelukkig ook hartstikke leuk, dus wat dat betreft zit er meer dan voldoende voor me in het vat.”

Hélène en de Spelen

Hélène denkt bovendien dat er bij Talpa ook kansen zullen komen op het gebied van de Olympische Spelen. “Met de Olympische Spelen willen wij als Talpa TV sowieso iets gaat doen, maar wat precies is nog niet duidelijk. Alles staat of valt toch met de ontwikkelingen op coronagebied.”

De grootste droom die Hélène voor de nabije toekomst heeft, is gezond blijven, zegt ze. ”Verder kijk ik wel wat er op mijn pad komt.”

Knikkershow

Tot slot: waarom deed ze recentelijk mee aan de nieuwe knikkershow van John de Mol? Dat kwam puur omdat collega’s Toine van Peperstraten en Hans Kraay jr. ook waren gestrikt, zegt ze. ”Met goede collega’s is het net even anders, daar zeg je geen nee tegen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen