Grote eer: driezitsbank vernoemd naar Winston Gerschtanowitz

Een eigen straatnaam laat hopelijk nog heel lang op zich wachten – dat gebeurt vaak postuum – maar Winston Gerschtanowitz is al wél vast verblijd met een naar hem vernoemde driezitsbank. Ook leuk.

Winston Gerschtanowitz © Jinek

Hoe zit dit precies allemaal? Winston Gerschtanowitz heeft een heel goede vriendschappelijke relatie met ontwerper Jan te Lintelo en die meubelmaker kwam er onlangs achter dat ze elkaar al 25 jaar kennen. Om hun vriendschap te eren heeft Jan nu een driezitter met de naam Winston op de markt gebracht.

Winston-bank

Hoewel Jan over het algemeen prachtige sofa’s maakt, lijkt de Winston – met alle respect – meer op een Leen Bakkertje. Het model is vrij rechttoe-rechtaan, maar dat kan Winston niet deren. “Een vriendschap die na 25 jaar geheel onverachts beloond wordt met een bank die naar me vernoemd is. Ik vind het zo leuk!”

De Winston is de opvolger van de Easy Living uit 1994, de eerste bank van het merk LINTELOO ooit. “Dat was een regelrechte hit. Hetzelfde kan gezegd worden van Winston Gerschtanowitz, die twee jaar later voor het eerst op televisie verscheen. Winston en Jan zijn al een kwart eeuw vrienden, sinds Winston zijn eerste LINTELOO-bank kocht.”

Heel comfortabel

Het mag dan misschien niet de meest elegante bank zijn, maar hij zit wel lekker. “Winston is heel comfortabel”, laat het meubelmerk weten.

Het komt allemaal goed uit, want Winston kan wel een nieuwe sofa gebruiken. Hij heeft de afgelopen week namelijk een behoorlijke kuil in zijn bank geclubhoused.

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen