Kritiek op Domien Verschuuren om verheerlijken alcohol: ‘Sorry’

Qmusic-ster Domien Verschuuren heeft een boze volger op zijn dak gekregen vanwege het verheerlijken van alcohol. “Dit is gewoon niet normaal”, kreeg de radiopresentator op zijn bordje.

Domien Verschuuren © Qmusic / Instagram

Domien zat zich gruwelijk te vervelen toen hij gisteren ergens na het middaguur de nieuwste update van Windows 10 wilde installeren op zijn computer. Hij begon vervolgens verveelde selfies te posten op Instagram met treffende teksten als ‘Vind je me dik in deze foto?’ en ‘Ik zou wel weer een biertje lusten’.

Op hoge poten

Nou, die laatste opmerking schoot bij een van zijn volgers echt fináál in het verkeerde keelgat. Deze heer of dame besloot Domien op hoge poten aan te schrijven om hem te wijzen op zijn ongevoelige uitspraak.

De boosvolger: “Niet handig dit te roepen. Er zijn veel kwetsbare mensen in coronatijd die worstelen met een verslaving. Deze tijd van de dag door de week is gewoon niet normaal dit te verheerlijken, sorry!”

Domien zegt sorry

Gaat dit allemaal niet een béétje ver? Nee, vindt de volger. “Ik sta hier voor op omdat ik zie hoeveel cliënten – ik werk in de verslavingszorg – zijn teruggevallen door dit regime.”

Uiteindelijk besloot Domien om publiekelijk zijn excuses te maken. “Sorry mensen, niet alcohol drinken op maandagmiddag!”

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen