Farid Azarkan baalt van mislopen Nieuwsuur: ‘Heb 15 uur geslapen’

DENK-leider Farid Azarkan baalt er ontzettend van dat hij zijn tv-optreden bij Nieuwsuur heeft moeten afzeggen. Hij zou woensdagavond de eerste gast zijn in een speciale reeks verkiezingsuitzendingen.

Farid Azarkan © Nieuwsuur

Farid Azarkan liet aan het tv-programma weten oververmoeid te zijn en op doktersadvies een dag thuis te moeten blijven. Een gesprek voeren op afstand ging volgens zijn woordvoerder ook niet. “Gisterenavond al niet lekker maar nu uitgeteld op de bank. Vermoeid en lichte klachten”, liet Farid zelf weten op Twitter.

Twee liter kippensoep

Vanwege de lichte klachten beloofde Farid gisteren in de loop van de dag een coronatest te doen. “Balen, want er staat veel op de agenda. Gelukkig neemt Tunahan Kuzu het coronadebat vandaag over. Ben ook maar een mens.”

’s Middags had Farid al beter nieuws te melden. “Net teruggehoord dat ik geen corona heb (gelukkig) maar wel vermoeid en een verkoudheid. Iedereen dank voor de opbeurende berichten! Even rust pakken, bijslapen en twee liter van mijn vaders kippensoep drinken. Gauw weer in campagnemodus hoop ik. Luister naar je lijf.”

15 uur geslapen

Farid liet vanochtend weten dat het alweer beter gaat. Hij baalt erg van het mislopen van Nieuwsuur. “Voel me een stuk beter vandaag. Bijna 15 uur geslapen en kippensoepen van mijn vader hebben geholpen. Nu mezelf op gang trekken met een cappu in de zon. We gaan het zien. Dank Tunahan Kuzu dat je afspraken hebt overgenomen. Baal wel van Nieuwsuur.”

Door de afzegging van Farid gaat de speciale serie verkiezingsuitzendingen van Nieuwsuur pas vanavond van start. Dan is SGP-lijsttrekker Kees van der Staaij van de partij.

Nieuwsuur

Het hele schema van Nieuwsuur-specials:

 • Do 25 februari, Mariëlle Tweebeeke: SGP, Kees van der Staaij
 • Vr 26 februari, Jeroen Wollaars: 50PLUS, Liane den Haan
 • Za 27 februari, Mariëlle Tweebeeke: Forum voor Democratie, Thierry Baudet
 • Di 2 maart, Mariëlle Tweebeeke: Partij voor de Dieren, Esther Ouwehand
 • Wo 3 maart, Jeroen Wollaars: ChristenUnie, Gert-Jan Segers
 • Do 4 maart, Mariëlle Tweebeeke: PvdA, Lilianne Ploumen
 • Vr 5 maart, Jeroen Wollaars: SP, Lilian Marijnissen
 • Ma 8 maart, Jeroen Wollaars: GroenLinks, Jesse Klaver
 • Di 9 maart, Mariëlle Tweebeeke: D66, Sigrid Kaag
 • Wo 10 maart, Jeroen Wollaars: CDA, Wopke Hoekstra
 • Do 11 maart, Mariëlle Tweebeeke: PVV, Geert Wilders
 • Vr 12 maart, Jeroen Wollaars: VVD, Mark Rutte

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen