PVV-omroep Ongehoord Nederland trakteert Nance op online vacature

De nieuwe Arnold Karskens-omroep Ongehoord Nederland heeft een vacature voor presentatrice op internet gezet. Dat is toevallig uitgerekend waar Nance Coolen naar op zoek is.

Arnold Karskens en Nance Coolen © YouTube, NPO

Ongehoord Nederland, dat zich richt op stemmers van partijen als PVV en FvD, heeft een presentatrice nodig. “Welkom in de nieuwe studio van Ongehoord Nederland. Vanaf deze desk presenteren wij het programma ON & Vrienden. Wij zoeken daarvoor een leuke presentatrice”, zegt Arnold Karskens in de vacature.

Iets voor Nance?

Arnold hoopt dat de juiste dame zich aanmeldt. “Voel je je geknipt voor deze taak? Sta je achter de doelstellingen van de omroep? Meld je dan aan. Schrijf een brief aan [email protected] en wie weet sta jij volgende week achter deze desk. Doen!”

Wellicht is het wat voor Nance, die onlangs nog klaagde over het gebrek aan vacatures voor presentatrices. “Voor presentatoren verschijnen nu eenmaal geen vacatures online; het is een kwestie van afwachten en hopen dat ze aan je denken”, aldus de presentatrice in de Libelle.

Op de achtergrond

Nance baalt ervan dat ze nauwelijks meer wordt gevraagd voor presentatieklussen. “Het komt en gaat, denk ik. Op een gegeven moment word je niet meer gebeld. Als je er dan niet achteraan jaagt, raak je vanzelf een beetje op de achtergrond.”

Het helpt niet mee dat ze niet van netwerken houdt. “Alle rode lopers afstruinen en op sociale media laten zien hoe ik aardappels kook, dat is niks voor mij. Tegelijkertijd is er een nieuwe generatie opgestaan, jonge mensen die meer op de voorgrond treden of hun plek afdwingen.”

Politiek

Al met al heeft Ongehoord Nederland dus een vacature in de aanbieding voor Nance, al is het niet duidelijk of zij achter het gedachtegoed van de omroep staat.

Het is onbekend aan welke kant van het politiek spectrum Nance zich bevindt. Wél is bekend dat ze walgt van vriendjespolitiek. “Ik denk dat ik – en dan vertel ik eigenlijk niets nieuws – maar weer eens heb gezien hoe ongelooflijk veel vriendjespolitiek er is in tv-land”, vertelde ze enige tijd geleden.

“Er zijn nu mensen die zeggen: ‘Dat wist je toch al lang?’ Maar toch verbaast me dat dan weer. Het verbaast me gewoon. Dan denk ik: jeetje miena, waarom?”

Vacature

De vacature van Arnold:

Lees ook

Lees ook het artikel: Wilfred Genee valt Nance aan: ‘Jij bent heel erg middle of the road’.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen