Eva Jinek ontkent kappersbezoek tijdens lockdown: ‘Haar groeit door’

RTL 4-ster Eva Jinek laat zich tijdens de huidige coronalockdown niet stiekem knippen om verzorgd voor de dag te komen in haar talkshow. Dat laat haar manager weten in de Volkskrant.

Eva Jinek © RTL

Gonny Eussen van kappersorganisatie ANKO roept mensen in een Volkskrant-artikel op om trots te zijn op je coronacoupe. Een slordig kapsel is een teken van solidariteit met de gesloten kappers, vindt ze. “Kijk naar Rutte, die stopt een flinke hoeveelheid gel in zijn haar om voor de dag te kunnen komen.”

Tot in de puntjes verzorgd

Dat een politicus als Thierry Baudet er wel gewoon openlijk voor uitkomt dat hij zich illegaal laat knippen, vindt Gonny ‘om te huilen’. Ze wijst erop dat presentatoren van talkshows en nieuwsuitzendingen er ook al tot in de puntjes verzorgd uitzien. “En dat terwijl daar geen uitzondering geldt op het knipverbod.”

De Volkskrant heeft verhaal gehaald bij de Vereniging van Nederlandse Content Producenten en die laat weten dat de talkshowhosts niet geknipt worden, maar alleen gestyled. “Misschien wordt daar heel soms een lok weggeknipt”, zegt een woordvoerder.

Jinek-haar groeit door

Het NOS Journaal meldt desgevraagd dat de haren van nieuwslezers alleen gestyled worden en niet geknipt. En tijdens het stylen worden er ook allemaal hygiënemaatregelen in acht genomen, klinkt het.

En hoe zit het met het kapsel van ’s lands grootste talkshowdiva Eva Jinek? “Het haar van Eva Jinek groeit gestaag”, laat een voorlichter van haar talkshow weten in de krant.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen