Emma Wortelboer wil in voetsporen treden van Eva Jinek

Emma Wortelboer zou het leuk vinden om op termijn een eigen dagelijkse talkshow te presenteren, onthult ze in een vraaggesprek met het AD. Daarmee zou ze in de voetsporen treden van onder meer Eva Jinek.

Emma Wortelboer © NPO

Het schreeuwmeisje van het Eurovisie Songfestival maakt er geen geheim van dat ze gek is op aandacht. Ze is dan ook blij dat ze nog steeds meedraait in Hilversum. “Iedereen is de mensen die voor andere landen punten uitdeelden bij het Songfestival allang vergeten. Mij kennen ze blijkbaar nog”, aldus Emma Wortelboer.

Eigen talkshow

Emma maakt er nooit een geheim van dat ze gek is op aandacht. Ze riep het ook in de afgelopen serie van De Slimste Mens, waarin ze uiteindelijk derde werd. “Ik heb liever dat mensen me verschrikkelijk vinden, dan dat ik in de vergetelheid raak”, zegt het tv-talent in het AD.

Wat is haar plan voor de toekomst? “Nou, dat weet ik niet. Ik heb geen plan, maar ik denk dat als ik de veertig gepasseerd ben, ik me misschien meer ga bezighouden met de waan van de dag. Dat ik me dan ga bezig­houden met de dagelijkse sleur door middel van een talkshow. Of niet. Misschien denk ik er over een jaar wel anders over. We zien het wel.”

Imago

Voor een dagelijkse talkshow zou Emma nog wel wat aan haar schreeuwerige imago moeten werken. “Het boeit me niet wat anderen van mij vinden. Het boeit me wel wat ze van mijn werk vinden. Dus als ze iets op de inhoud hebben, dan trek ik me dat wel aan. Maar van Emma? Nee.”

“Ik heb er ook niet wakker van gelegen toen ik zoveel commentaar kreeg toen ik uit mijn dak ging om de winst van Duncan Laurence. Het is toch zonde van mijn tijd om daarvan wakker te liggen?”

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen