Dennis Schouten loopt blauwtje in First Dates VIPS: ‘Dit wordt niks’

RoddelPraat-ster Dennis Schouten (25) heeft zondagavond een blauwtje gelopen in de Valentijnsspecial van First Dates. Zijn date Romee (22) liet hem na afloop weten niet verder te willen daten.

Dennis Schouten © BNNVARA

Dennis Schouten was gisteren een van de bekende Nederlanders die het datingavontuur van First Dates aandurfde. Hij werd gekoppeld aan de blonde horecamedewerkster Romee, die op zoek was naar ‘een soort boer’ die haar continu bezighoudt tussen de lakens. Al met al bleek het niet zo’n goede match te zijn.

‘Valentijn is verschrikkelijk’

Aan het begin van de uitzending liet Dennis weten helemaal niet van Valentijnsdag te houden. “Alles van Valentijn is verschrikkelijk. Het is een leuk feest uit commercieel oogpunt. Vrouwen worden er vaak heel warm van: we gaan leuke dingen doen, want het is Valentijn. Nou, f*ck Valentijn.”

Hoe is Dennis in relaties? “Ik ben vrij egoïstisch in een relatie, merk ik zelf, en ik ben altijd heel dominant. Er zijn misschien vrouwen die het heel aantrekkelijk vinden, maar ik zou er zelf niet van houden. Maar ik hou wel van mezelf. Dat is een rare filosofische opvatting, hè?”

Aardig, lief, maar niet trouw

Op de vraag wat hij een vrouw te bieden heeft, antwoordde Dennis: “Ik had graag gezegd dat ik trouw ben, maar dat is in mijn verleden wel eens misgegaan. Dat ik wat minder trouw was. Over het algemeen ben ik aardig, lief en mag ik een vrouw graag mee uit eten nemen, maar dat is ook omdat ik dat zelf graag doe. Ik ga ook graag op vakantie en dan mag ze ook mee.”

Dennis gaf aan op blonde en ‘heel slanke’ vrouwen te vallen. Uiteindelijk werd hij getrakteerd op Romee. Aan het eind van de date trok hij de portemonnee. “Ik ben man, dus ik betaal, laten we daar niet moeilijk om doen.” Zij: “Nou, dat vind ik wel lief van je, dankjewel. Is het even duur als Van der Valk?” Hij: “Nou, je kunt hier acht keer voor gaan schnitzel eten.”

Blauwtje

Tijdens de ontknoping bleek Romee niet zo gecharmeerd te zijn van Dennis. “Ik heb het heel gezellig gehad. Ik vond het oprecht heel gezellig en heel leuk om je te ontmoeten, maar ik denk niet dat wij op relatiegebied en liefdesgebied nog verder kunnen groeien. Maar ik vond het wel oprecht heel gezellig.”

Dennis: “Als jij ja had gezegd, dan had ik het nog wel nog een keer willen zien om te kijken, maar ik heb ook inderdaad niet echt het gevoel dat er een soort verliefdheid borrelt of iets. Het was heel vriendschappelijk.”

De Valentijnsspecial van First Dates kunt u terugzien op NPO Start.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen