Debbie die topbaan inleverde bij John de Mol in datingshow RTL

Goed nieuws voor liefhebbers van programma’s als de SBS 6-hit Lang Leve De Liefde: ook RTL komt met een dagelijkse datingshow. In de RTL-variant staan eigenaren van bed & breakfasts centraal.

Debbie © RTL

In het nieuwe programma B&B Vol Liefde gaan alleenstaande B&B-eigenaren op zoek naar een partner die over de grens durft te kijken. “In een dagelijkse show die wordt uitgezonden op één van de RTL-kanalen, kun je deze zoektocht naar de ware liefde volgen”, legt een woordvoerder van RTL uit.

Eerste vier kandidaten

Het klinkt als een veelbelovende mix tussen de programma’s Boer Zoekt Vrouw Internationaal, Bed & Breakfast en Lang Leve De Liefde. Hoe het er precies uit gaat zien, is nog even afwachten. RTL is eerst nog bezig met het werven van kandidaten. “Daarom stellen we alvast vier B&B-eigenaren aan je voor.”

De eerste vier singles die meedoen worden voorgesteld op de website van RTL Boulevard. Eén van hen is oud-tv-producente Debbie de Jong, wiens huwelijk met Kinderen Geen Bezwaar-ster Alfred van den Heuvel op de klippen is gelopen. Zij liet haar topbaan als tv-producent onder John de Mol schieten voor een Spaans avontuur.

John de Mol-exit

Bij John de Mol was Debbie verantwoordelijk voor grote shows. “Ik was verantwoordelijk voor al het entertainment zoals de grote tv-gala’s, All You Need is Love, Love letters, Tien voor Taal, maar ik was er op een zeker moment ook klaar mee. Wilde echt het roer in mijn leven omgooien”, vertelde ze in Especial-Life.

Daarom begon ze een bed & breakfast in Spanje. Haar ex-man Alfred van den Heuvel enige tijd geleden: “Toen John de Mol hier was zei hij: Debbie, het maakt niet uit waar we je neerzetten, jij maakt van alles een succes. En zo is het ook. Het mag duidelijk zijn dat zij de spil is in dit bedrijf.”

Aanmelden

Nu staat Debbie dus aan de andere kant van de camera. Meer informatie over haar en de andere kandidaten van B&B Vol Liefde vindt u op de RTL Boulevard-site.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen