Wilfred Genee pakt Michiel Vos aan: ‘Je bent niet objectief!’

Wilfred Genee vindt dat Michiel Vos totaal niet objectief is als de Amerika-kenner van programma’s als RTL Boulevard. Daarom pakt hij hem graag aan, vertrouwt hij hem toe op BNR Nieuwsradio.

Michiel Vos en Wilfred Genee © RTL

Als Michiel Vos aanschuift in het radioprogramma van Wilfred Genee op BNR, plagen de heren elkaar een beetje over elkaars politieke voorkeuren. “Het is Biden geworden, toch?”, vraagt Wilfred aan Michiel. Hij daarop: “Ja, jammer genoeg wel voor jou.”

Jammer

Die opmerking begreep Wilfred niet helemaal. “Ik hoor je zeggen: ‘Helaas voor jou’ over Biden. Wat bedoelde je daarmee?”

Michiel: “Dat is een beetje flauw. Nee, nou ja, het Trump-tijdperk is even aan het einde gekomen.”

Wilfred: “Dat vind ik jammer bedoel jij?”

Michiel: “Nou, ik steek hem even in bij jou.”

Wilfred: “Waarom?”

Michiel: “Nou ik heb het idee. Ik weet het niet, ik heb het nooit aan je gevraagd. Wat vond je van Trump?”

Geen Trumpiaan

Wilfred: “Ik ben absoluut geen Trumpiaan. Nee, dat ging toch nergens over, als ik heel eerlijk ben? Nee, ik pak jou aan omdat jij vanwege je schoonmoeder Nancy Pelosi áltijd in die linkerhoek zit! Je bent gewoon een beetje een communist aan het worden. Daarom pak ik je altijd een beetje aan. Dat wil niet zeggen dat ik daarmee meteen een Trumpiaan ben.”

Michiel: “Dat doe je heel goed.”

Wilfred: “Ik bedoel: ik probeer jouw objectiviteit een beetje ter discussie te stellen.”

Michiel: “Ja, ik ben wel blij met Biden.”

Nancy Pelosi

Nancy Pelosi, de schoonmoeder van Michiel, is de leider van de Democraten in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden. Ze was fel tegenstander van Donald Trump en is uiteraard blij dat partijgenoot Joe Biden nu de nieuwe president van de Verenigde Staten is geworden.

Michiel sprak eerder de verwachting uit dat ook hij Joe Biden uiteindelijk zal ontmoeten. “Nou, thuis wil ik niet zeggen, maar laat ik het zo zeggen, Eddy: we kunnen een keer langs op het Witte Huis. Ja, dat denk ik wel. Ja.”

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen