Albert Verlinde woest om kritiek op André Hazes jr.: ‘Hou je mond!’

Albert Verlinde heeft zich gisteren in Shownieuws enorm druk gemaakt om één van de 926.000 Instagram-volgers van André Hazes jr. “Hou je mond gewoon”, riep hij tegen haar op SBS 6.

Albert Verlinde en André Hazes jr. © SBS, RTL

André Hazes jr. heeft op zijn Instagram een lieve foto geplaatst waarop hij zijn zoon een kus op zijn mond geeft. Dat leidde tot een kritische reactie van ene Astrid. “Je hoort je kind niet op zijn mond te zoenen”, riep ze. Bemoeizuchtig en onzinnig, maar daar kun je natuurlijk op rekenen als je als BN’er je hele hebben en houden op internet gooit.

‘Dat hoort niet!’

Het is echt ongelooflijk hoeveel sommige bekende Nederlanders zich nog aantrekken van irrelevante reacties op internet die je totáál geen aandacht zou moeten geven. Toch wond André zich er behoorlijk over op.

André besloot deze mevrouw wat extra aandacht te geven in zijn stories. “Is het zo gek dat je je eigen vlees en bloed een kus op de mond geeft?”, vroeg hij aan zijn volgers.

Albert witheet

Wat één bejaarde mevrouw uit de polder al wel niet kan aanrichten: ook Albert Verlinde ontstak er gisteren in Shownieuws over in woede. “Soms kun je alleen maar zo gaan zitten, van: jongens, waar zijn we mee bezig? Of en wat het is, of het corona is, maar af en toe: hou je mond gewoon, vier het leven en geniet van een mooie foto.”

Albert vindt het heel naar dat André dit moet lezen. “En dan moet hij zich gaan verdedigen. Nee, natuurlijk is dat niet vreemd. Daar hou je van. Hallo! Als we hier ook elkaar een beetje in gaan zitten verbeteren, dan is het echt het eind van de wereld. Maar goed, ik ben niet de enige die hier ontstemd over is.”

“We mogen al zo weinig in het openbaar, mogen mensen in godsnaam dan datgene waar ze van houden koesteren?”

Insta-post

De Shownieuws van gisteren kunt u terugzien op KIJK.nl. De bewuste Instagram-post:

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen