Wendy van Dijk faalt genadeloos op spelletjeskruk Linda de Mol

Wendy van Dijk zakte op oudejaarsavond volledig door het ijs op de Ik Hou Van Holland-kruk van Linda de Mol. Ze heeft veel talenten, maar geen ja en geen nee zeggen is er niet één van.

Linda de Mol en Wendy van Dijk © SBS

Linda de Mol speelt in haar programma steevast een spelletje waarbij de deelnemende BN’ers negentig seconden lang geen ja, geen nee en geen ehh mogen zeggen. Wendy van Dijk mocht het proberen in de oudejaarseditie, maar bleek niet bepaald succesvol. De helft van de tijd was nog niet verstreken of ze stond alweer aan de desk.

Wendy zegt ja

Al na een paar seconden kwam de eerste ja uit Wendy’s mond. “25 jaar geleden was jij: hoe oud?”, vroeg Linda haar. Wendy: “Oh, dat weet ik niet meer.” Linda: “24 volgens mij.” Wendy: “Ja!”

Even later ging het weer mis toen Linda Wendy erop wees dat ze bijna vijftig is. Hoe gaat ze dat vieren? “Dat weet ik niet, want het is natuurlijk een gekke tijd, dus ehhh… Oh, dat mag ook niet?”

Toen Wendy na haar favoriete SBS 6-programma’s ooit (Hart in Aktie en Ushi & Van Dijk) óók gevraagd werd of er een programma is dat ze achteraf gezien liever níet had gedaan, ging ze voor de derde keer de fout in: “Ja… Oh wat erg!”

Mysterie

Helaas is Wendy niet meer aan haar antwoord toegekomen, maar het zou zomaar eens om Over De Roooie kunnen gaan, waarin ze mensen de meest ranzige dingen liet doen voor duizend gulden. “We zullen het helaas nooit weten”, zei Jeroen van Koningsbrugge na de onbeantwoorde vraag.

Linda: “Helaas, helaas, je mag weer lekker terug hoor schat, want drie fouten is helaas af.”

25 jaar SBS

De oudejaarsspecial van Ik Hou Van Holland stond in het teken van 25 jaar SBS 6. “25 jaar SBS: dat is een mijlpaal waar wij met gepaste trots bij stilstaan, want het is echt voorbijgevlogen”, zei Linda de Mol.

De voice-over even later: “SBS: dé plek voor de gewone Nederlander. Dat zijn we al 25 jaar en dat blijven we ook de aankomende 25 jaar.”

De oudejaarsspecial van Ik Hou Van Holland kunt u terugzien via KIJK.nl.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen