Loretta Schrijver eet vandaag en morgen ook nog oliebollen

Loretta Schrijver gaat vandaag en morgen ook nog oliebollen eten, ondanks dat oudejaarsavond er alweer op zit. Dat heeft ze gisterenochtend aangekondigd in haar programma Koffietijd.

Loretta Schrijver © RTL

De Koffietijd-presentatrice is gek op oliebollen en neemt het er deze dagen dan ook nog even lekker van. “Als we het hebben over eten en oliebollen, dan zet ik er vandaag nog geen punt achter wat oliebollen betreft. Ik verheug me het hele jaar door op de oliebollen.”

Rumrozijnen

Je kunt Loretta Schrijver wakker maken voor oliebollen, maar dan niet voor die gladjakkers waar helemaal niets in zit. “Ik wil er echt rozijnen, krenten en weet ik veel wat allemaal in hebben en echt die lekkere rijkgevulde en dan nog een beetje sappige oliebollen…”

Collega Pernille La Lau: “Ik hou van rumrozijnen erin.”

Loretta: “Oooh, ja, dat is heerlijk wat je zegt. Ik verheug me er dus het hele jaar op en dan probeer ik het heel lang uit te stellen om ze te kopen. Dat lukt ook best wel en eigenlijk op oudejaarsavond heb ik zo’n heel bord.”

Oudejaarsbollen

Dat hele bord krijgen Loretta en haar partner niet op. “Dat moeten we dan opeten met z’n tweeën, maar dat lukt niet. Dan gaan er twee naar binnen. Ik heb voor vandaag tien oliebollen en tien appelbeignets besteld, maar we zijn maar met z’n tweeën. Je bestelt ook weer niet twee oliebollen en twee appelflappen.”

De rest gaat er de komende dagen dus lekker achteraan. “Ik eet ze de volgende dag ook nog en de dag daarna ook nog en dan is het klaar. Soms eet ik niks anders dan oliebollen.”

Fragment

Loretta over haar oliebollenfetisj:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen