Anna Nooshin struikelt over koala in De Slimste Mens

Anna Nooshin heeft De Slimste Mens al na twee afleveringen moeten verlaten. Ze struikelde op oudejaarsavond over een vraag over de koala. Dat was te zien in de uitzending op NPO 2.

Anna Nooshin in De Slimste Mens © De Slimste Mens

Net als Emma Wortelboer hoopte Anna Nooshin de kijker te verrassen door ondanks haar niet al te snuggere imago lang op de De Slimste Mens-stoelen te blijven zitten, maar het is haar helaas niet gegund. Ze werd in de finale verslagen door haar opponent Jasper van der Vee, die juist in de oudejaarsaflevering was aangehaakt.

Koala

Anna ging met een ontzettend mooie score de finale in en het verslaan van deze Jasper leek appeltje-eitje, maar die voorsprong mocht niet baten. “Wat weet je van de koala?” Met die vraag luidde Philip Freriks het einde van Anna’s Slimste Mens-avontuur in.

De influencer: “Het is een dier, het is een zoogdier, het is een beest, het leeft in hoge bomen, het is wit met streepjes en vlekken. Pas.”

Jasper had vervolgens aan één antwoord genoeg om Anna terug naar haar Instagram-museum te spelen en daar slaagde hij in.

Afscheid

Philip Freriks vond het jammer om afscheid te nemen van Anna. “Ja, Anna, ik dacht: dat ga je heel makkelijk winnen, maar plotseling draaide het om en is Jasper in één keer door. We moeten helaas afscheid van je nemen, Anna.”

Anna: “Ik vond het hel leuk om te doen.”

Philip: “Wij vonden het heel leuk om je hier te hebben en we wensen je heel veel succes en alvast een heel gezellig 2021.”

Anna: “Dankjewel, jullie ook.”

Vanavond zitten Andries Tunru, Jasper van der Vee en Caroline Brouwer in de uitzending. Wikipedia vindt u hier.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen