Uitgeverij hitbiografieën Patty en Gijp weigert Jody Bernal

De door Marieke Derksen geleide uitgeverij Inside, die onder meer de biografieën van René van der Gijp en Patty Brard heeft uitgebracht, heeft een voorstel om een Jody Bernal-biografie te maken geweigerd.

Jody Bernal © RTL

Na het succes van Patty en Gijp komen er af en toe bekende Nederlanders op Marieke Derksen af die ook wel zo’n biografie willen hebben. “Er zijn zeker entertainmenttypes langsgekomen. Maar niet iedereen mag een boek”, zegt de dochter van Johan Derksen in de Nieuwe Revu.

Jody wil een bio

Welke BN’er heeft zich gemeld bij Marieke? “Ik heb nee gezegd tegen Jody Bernal. Schat van een jongen hoor, maar of daar nou een grote markt voor is? Dat betwijfel ik. Als zo’n jongen in een mal pak bij The Masked Singer gaat zingen, is hij even in de aandacht, maar ik had al jaren niet meer van hem gehoord.”

Zo, dat is recht voor zijn raap. “Ik vind dat ik me meestal heel erg inhoud, haha! Als ik op social media zit, dan zeg ik steeds tegen mezelf: niet reageren, niet reageren, niet reageren. Anders word je net zo’n gekkie als al die andere schreeuwlelijken. Maar ik probeer wel zoveel mogelijk te zeggen wat ik vind.”

Wél een Henny-bio

Wel komt Inside binnenkort met een biografie van Henny Huisman. “Ik heb één keer met Henny gezeten en ik heb me kapotgelachen. Hij heeft veel meer zelfspot dan ik had gedacht. Dat vind ik iemand heel sympathiek maken.”

“En ik moest er heel erg om lachen, ook omdat er na dat ene gesprek ’s avonds op de site van De Telegraaf meteen een berichtje stond dat er een boek over Henny zou uitkomen. Had hij zelf doorgegeven, blijkbaar.”

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen