‘Turnzusjes Wevers zagen er smakeloos uit in talkshow Humberto’

De turnsters Sanne en Lieke Wevers zagen er zondagavond smakeloos uit in de talkshow van Humberto Tan. Hun bloesjes waren echt verschrikkelijk. Dat heeft Johan Derksen gezegd in Veronica Inside.

Lieke en Sanne Wevers © RTL

De Wevers-zusjes zaten aan tafel om te praten over het Olympische seizoen 2021, de aantijgingen tegen hun vader en het heftige bestaan van een turnster op topniveau. Johan Derksen zat voor de buis, maar was wel héél erg afgeleid door de outfits van de zusjes. Afschuwelijk, vond hij het.

Verbijsterd

Johan wist niet wat hij zag. “Ik heb verbijsterd gekeken naar de zusjes Wevers. Het zijn leuke meiden en die meiden komen uit zo’n turngezin. Die zijn allemaal maniakaal en moeten vier keer per dag op een weegschaal. Dat moeten ze zelf weten, maar ze zijn zo opgegroeid in het turnen en zitten zo veel in de sporthal, dat ze een beetje uit het oog verloren hebben wat de mode is.”

De Wevers-zusjes droegen mode uit het jaar nul, aldus Johan. “Ik zag ze zitten en ik denk: óf die moeten nog naar een gekostumeerd bal óf ze hebben klederdracht aan. Ik denk: als je een meisje bent en je komt op tv, dan kijk je even in de kast om een leuk truitje aan te trekken.”

De Zak van Max

Het is bizar dat dit nog bestaat, vindt Johan. “Ik heb gebiologeerd zitten kijken naar het bloesje van die mevrouw (foto: links). Alles was er verkeerd aan. Op het woonwagenkamp zouden ze het in De Zak van Max stoppen. Het was echt verschrikkelijk. Ik heb nog nooit twee dames zo smakeloos gekleed op tv zien zitten. Dat zijn geen meisjes, maar volwassen vrouwen van 28.”

“Ik vind dat als je naar de tv gaat als vrouw, dat je er wel wat aandacht aan moet besteden. Het zegt veel over die meisjes, want die lopen alleen maar in turnpakjes. Ze hebben allerlei modegrillen gemist.”

Tot slot: wat vond hij van Humberto? “Ik vond dat Humberto het goed deed. Ik heb er met plezier naar gekeken.”

Het is niet meer mogelijk om te reageren onder artikelen van Mediacourant. Voor meer informatie bekijk dit artikel.

Wat vindt u?

Alle polls

Paul de Leeuw ligt behoorlijk onder vuur als presentator van Op1. Moet hij blijven of wieberen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Meest gelezen in februari

Alle artikelen
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen