Topcrimineel Ridoun Taghi kijkt naar SBS 6-show Lang Leve De Liefde

Topcrimineel Ridouan Taghi is fan van de SBS 6-show Lang Leve De Liefde, werd maandagavond met enige trots gemeld in het programma Shownieuws. “Hij blijft ervoor in zijn cel.”

Lang Leve De Liefde © SBS 6

Telegraaf-journalisten John van den Heuvel en Mick van Wely pakten gisteren uit met een exclusief artikel over was Ridouan Taghi allemaal besprak tijdens rechercheverhoren in oktober 2020. “De verdachte vertelt nog dat hij de serie Lang Leve De Liefde heeft gekeken en dan wordt het verhoor afgesloten”, is te lezen in het artikel.

Ridouan kijkt SBS 6

Nou, die zin werd gisterenavond behoorlijk opgeblazen aan de desk van Shownieuws. Daar meldde Evert Santegoeds dat de crimineel fan is van het SBS 6-programma. “Daar schijnt hij echt voor… Nou, thuis te blijven wil ik niet zeggen, ha ha ha. In zijn cel te blijven dan. Maar daar slaat hij geen aflevering van over”, aldus Evert Santegoeds.

Waarom zou Ridouan dit überhaupt melden? “Of dat nou is om sympathie te kweken of hij werkelijk ontroerd is… Ik vind het ook een leuk programma, maar ik had toch niet verwacht dat Ridouan Taghi waar je al die jaren over leest, dan uitgerekend van dat programma zegt: ‘Nou, dat vind ik leuk om te zien elke dag.'”

Strategie

Presentatrice Dyantha Brooks: “Kan het nog ergens strategie zijn, van: het is een doodgewone man?”

Shownieuws-deskundige Bram Moszkowicz: “Ik ben er niet bij geweest bij dat verhoor, maar het kan natuurlijk ook heel cynisch zijn geweest. Dat kan, hè, dat weet ik niet, maar daar moet je echt voor bij hem in de buurt zijn geweest.”

Lang Leve De Liefde is elke dag om 19.00 uur te zien op SBS 6. Er keken gisteren bijna een half miljoen mensen naar.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen