Relschoppers jagen ook Tim Hofman weg: ‘What the f*ck!’

Tim Hofman is tijdens opnames van BOOS in Capelle aan den IJssel weggejaagd door een groepje intimiderende jongeren. “Ben annoyed as f*ck echt”, schrijft de televisiester op Instagram.

Tim Hofman © Annemieke van der Togt

De agressie tegen de pers neemt in ons land plotseling sterk toe. Journalisten en fotografen zijn niet veilig tijdens de avondklokrellen die ons land teisteren. Zelfs Tim Hofman wordt daar nu de dupe van, terwijl hij een programma voor jongeren maakt en daarvoor ook op pad was.

On-Nederlands

Tim weet niet wat hij meemaakt. De auto van zijn team werd volledig besmeurd en uiteindelijk voelde hij zich gedwongen om te vertrekken. “Niks ernstigs hoor, maar als pers (nul met rellen te maken, draaiden gewoon BOOS) verjaagd worden uit een wijk door shit gooien, omcirkelen en steeds meer vrienden erbij halen voelt heel on-Nederlands. Jammer wel, gek sfeertje.”

Hij heeft het idee dat het grimmige klimaat wordt aangejaagd door bepaalde politieke partijen. “Hey maar succes met stemmen op kneuzenpartijtjes die journalisten minachten, verdacht maken en het volk ophitsen tegen de verkeerde en geniet van je complotpodcastje waar een infantiele host vertelt dat vrije pers de duivel is.”

‘Voed je kids op!’

Tim vindt dat hier een rol is weggelegd voor falende ouders. “Voed je kinderen anders op, probeer het een keer. ben echt annoyed as f*ck merk ik. Lesje democratie hier, lesje vrije pers=vrij land daar. aan de bedrand, op school. Kijk maar ff joh.”

Het is niet duidelijk of de jongeren die Tim Hofman intimideerden bewapend waren, al fluisteren ingewijden dat minstens één van hen een confettikanon op zak had.

De beelden

De beelden:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen