Samantha Steenwijk hekelt ‘dreigende’ en ‘intimiderende’ Ali B

Samantha Steenwijk, die in 2017 een bekende Nederlander werd door haar deelname aan The Voice of Holland, vindt het schandalig hoe Ali B zich heeft misdragen bij de RTL 4-show.

Samantha Steenwijk Foto: YouTube

Als de camera’s aanstaan doet Ali B zich altijd voor als ‘knuffelmarokkaan’, maar achter de schermen blijkt hij ook een zeer agressieve kant te hebben. Op onlangs uitgelekte beelden is te zien hoe hij collega Waylon intimideert. Veel mensen hebben geshockeerd gereageerd op de beelden en ook Samantha Steenwijk was behoorlijk verrast.

Vies mannetje

Ali stond zich behoorlijk te misdragen tegenover Waylon. “Fuck jou en jouw focking mening. Dit is mijn focking mening, klaar, klaar. Ik lok niets uit en ik sta hier voor je en je bent een vies klein mannetje. Ja, een vies klein mannetje met een grote bek en een grote ego. Ik zet jou op je plek, focking mafkees dat je bent, gladde t*fusfl*kker”, schreeuwde hij.

Waylon zat op dat moment in zijn jurystoel, terwijl Ali boven hem hing te schreeuwen. Hij bleef gewoon in zijn stoel zitten, waardoor de situatie op dat moment niet escaleerde.

Samantha verbijsterd

Samantha Steenwijk is verbijsterd. “Ik zal je eerlijk vertellen: ik had het niet geaccepteerd als hij zo boven mij had gehangen. Ik vond het echt heel dreigend. Dat Waylon zo lief op zijn stoel bleef zitten… Als iemand zo over me heen zou hangen, dan zou ik toch zeker in ieder geval wel even opstaan, ja”, zegt ze op Radio Veronica.

Had ze Ali een ram op zijn gezicht gegeven? “Dat kan natuurlijk ook weer niet, maar ik vond het heel intimiderend. Ik vond Waylon echt heel erg rustig blijven.”

Ze moet daar wel een voorbehoud bij maken. “Je weet natuurlijk niet wat er vooraf aan is gegaan, hè. Ik vind het jammer dat ik er niet bij was, ha ha ha.”

Fragment

De beelden van de schreeuwende Ali:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen