RTL-ster Miljuschka Witzenhausen pislink op Etos: ‘Koop dit nooit!’

RTL Boulevard-ster Miljuschka Witzenhausen is behoorlijk boos op de Etos. Ze heeft een gezichtsmasker van de drogisterijketen gebruikt en bleef achter met een brandende, felrode huid.

Miljuschka Witzenhausen © Instagram

Miljuschka Witzenhausen zit vanwege de coronalockdown veel thuis en wilde de tijd doden door zichzelf even te verwennen met een gezichtsmaskertje. Ze kocht er één van het Etos-huismerk, maar daar bleek de presentatrice niet bepaald goed op te reageren. Haar hele huid begon ervan te branden.

‘Koop dit nooit!’

De veelvraat heeft in haar Instagram-stories een foto geplaatst waarop te zien is dat met name haar hals vurig rood is. Ook haar wangen en kin zien er erg rood uit. “Maskertje geprobeerd van de Etos. Top. What to do?”, schrijft ze erbij.

Miljuschka is echt flink over de zeik. “Snel afgedoucht en Sudocrem erop gedaan. Koop dus NOOIT een Etos-masker. Mijn huid staat echt in de fik. Hopen dat het goed komt.”

Allergische reactie

Sproetonline, de website voor gratis huid- en productadvies, schoot Miljuschka direct te hulp. “Hoi! Ik zag je berichtje en je story. Pff er zit zoveel rommel in cosmetica! Vooral gezichtsmaskers doen vaak het tegenovergestelde van wat ze beloven. Waaronder alle producten van het Etos eigen huismerk.”

Wat is er dan mis met dat huismerk? “In de maskers zitten veel geurstoffen en parfum wat bij veel mensen zorgt voor een allergische reactie. Wat waarschijnlijk ook bij jouw huid is gebeurd, als ik de foto zie. Goed dat je het masker er meteen af hebt gehaald!”

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen