Rob Goossens vindt Gijs Groenteman heel slecht in Media Inside

Rob Goossens vindt de drie afleveringen jonge talkshow Media Inside een leuk programma, maar gastheer Gijs Groenteman valt totaal niet in de smaak bij de tv-kenner. Hij is heel slecht, aldus Rob.

Gijs Groenteman en Rob Goossens © NPO, RTL

Het nieuwe Media Inside blikt op de zondagavond van NPO 3 terug op de afgelopen mediaweek en dat doen Gijs Groenteman, Marcel van Roosmalen en hun twee wekelijks wisselende gasten heel erg leuk. Rob Goossens is echter een stuk minder enthousiast; hij hoopt dat Gijs er volgend seizoen wordt uitgeknikkerd.

Konijn

Rob is meedogenloos voor Gijs. “Media Inside is best een lekker programma. Hoop dat het mag blijven, maar dat ze vergeten om dat aan Gijs Groenteman te vertellen. Die staart in de autocue als een konijn in de koplampen van een auto. BNNVARA heeft zat betere presentatoren.”

Ene Alexander merkt vervolgens op: “Is dat niet juist de bedoeling? Gijs als de beste slechtste presentator van, voor, met, in, tegen een programma over de media?”

Rob: “Dat is vijf afleveringen leuk, maar geen tweehonderd…”

Satire voorbij

De meeste mensen zijn het niet eens met Rob. “Nee, hij is top. Tranen gelachen om zijn droogheid. De combi met van Roosmalen is juist fantastisch”, zegt Fem bijvoorbeeld.

Rob: “Een prachtig duo, mee eens, maar dat maakt hem nog geen goede presentator. Daarnaast is hij de enige persoon ooit die de behoefte voelde om in een krant uit de kast te komen als hetero, wat ik de satire voorbij vind…”

Wie wil Rob wel?

Wie ziet Rob dan wel aan de kop van de Media Inside-tafel zitten? “Erik Dijkstra, Patrick Lodiers, Emma Worteldoek… Maakt niet zoveel uit wie, want Marcel van Roosmalen is toch de grote ster!”

Natacha Harlequin misschien? “Christus nee.”

Fragment

De promo van Media Inside:

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen