Quinty Trustfull verbijsterd over vieze eetgewoonte Harm Edens

Quinty Trustfull reageerde gisteren in haar programma Koffietijd zichtbaar verbijsterd op een onthulling van Harm Edens over een van zijn vieze eetgewoontes. “Dit vind ik heel gek”, merkte ze op.

Quinty Trustfull en Harm Edens © RTL

Aan het begin van elke aflevering van Koffietijd loopt de koffiejuffrouw van dienst altijd naar de keuken toe, waar een meneer in allemaal potjes en pannetjes aan het roeren is. Die meneer onderbreekt dan zijn kooksessie om een kopje koffie te geven aan de hoofdgast. Vervolgens gaat het kort over de eetgewoontes van die hoofdgast.

Bevroren erwtensoep

De hoofdgast van gisteren was Dit Was Het Nieuws-ster Harm Edens. “Bij winter hoort erwtensoep en daar wil ik toch eventjes met jou over praten. Ik heb namelijk gelezen dat jij dol bent op erwtensoep en ook koude erwtensoep eet”, legde koffiejuffrouw Quinty Trustfull hem voor.

Harm onthulde daarop dat hij graag bevroren erwtensoep eet. “Ja, eigenlijk nog erger: bevroren erwtensoep. Dan heb je zeg maar zo’n pak in de diepvries. Soms krijg je nog wat van de buren bijvoorbeeld, van: ‘Wil je nog wat erwtensoep?’ Dan eet je dat later op en stop je het in de diepvries.”

Quinty verbijsterd

Normale mensen ontdooien bevroren erwtensoep voordat ze het opeten, maar Harm pakt dat anders aan. “Dan denk je: nu is het zo ver. Dan laat je het ontdooien, maar dat gaat niet snel genoeg en dan sla ik gewoon zo’n zijkantje eraf en dan heb je gewoon een soort erwtensoepijs.”

Quinty: “En hoe smaakt dat?”

Harm: “Ja, gelukzalig lekker. Het is heel lekker.”

Quinty geshockeerd: “Oh, nou… Ja, nou, oké.”

Harm: “Ik vind het wel een gek begin van een ochtendprogramma, maar vooruit. Ik neem snel een slokje koffie.”

Quinty: “Ja, ik vind het ook gek.”

Fragment

De verbijsterende beelden ziet u onderstaand:

Wat vindt u?

Alle polls

Moet SBS 6 waken voor een Meilandjes-overkill?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen