Johan Derksen vindt Lilianne Ploumen walgelijke drammer

Johan Derksen vindt het een buitengewoon slechte keuze van de PvdA om Lilianne Ploumen te bombarderen tot de nieuwe lijsttrekker, nu Lodewijk Asscher is opgestapt vanwege de toeslagenaffaire.

Lilianne Ploumen en Johan Derksen © RTL, NPO

De Veronica Inside-ster vindt Lilianne Ploumen een vreselijk mens met een vreselijk Limburgs accent. Hij reageert heel cynisch op haar aanstelling: “Ja, Nederland is gered, alle problemen zijn opgelost, geen corona meer en als Klaver haar gaat helpen komt het helemaal allemaal in orde.”

Zeurpiet

Het is gewoon een heel nare vrouw, aldus Johan Derksen in Veronica Inside. “Ik heb nog nooit zo’n zeurpiet meegemaakt als die Ploumen met dat lijzige Limburgse accent en maar drammen, drammen, drammen. Je zult ermee getrouwd zeg met zo’n drammer in huis.”

Johan denkt dat de PvdA geen zetels gaat winnen met Lilianne aan het roer. Ze is volgens hem totaal geen stemmentrekker. “We hoeven niet bang te zijn dat de Partij van de Arbeid gaat scoren.”

Geen gunfactor

Het ergert Johan ook dat Lilianne zichzelf zo fanatiek naar voren schuift. “Als er een functie vrij is, is er één die altijd haar vinger opsteekt en dat is Ploumen. Of ze het nou kan of niet.”

Nee, dit wordt niks, besluit Johan. “Ze is er niet klaar voor, ze komt er nooit klaar voor, ze heeft geen charisma, ze heeft niet de gunfactor. Dit wordt helemaal niks.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen