NPO zet talkshow Splinter Chabot recht tegenover Op1

Het energie tv-talent Splinter Chabot krijgt een eigen talkshow op NPO 3. De uitzendingen van SPLNTR! zullen recht tegenover de zondageditie van de NPO 1-talkshow Op1 worden uitgezonden.

Splinter Chabot © Ruud Baan

Splinter Chabot zal wekelijks ‘jonge, spraakmakende en niet alledaagse gasten uit de wereld van kunst, cultuur, politiek en media ontvangen’, meldt AvroTros.. “Met open vizier gaat Splinter op zoek naar bijzondere verhalen en kleurrijke anekdotes”, zegt een woordvoerder van de omroep.

Feestelijk

Zelf heeft de zoon van Bart Chabot er veel zin in. “Zonder taboes én feestelijk het weekend afsluiten! Met een grote diversiteit aan gasten gaan we in gesprek over hun passies, drijfveren en struikelblokken. Daarnaast willen we met SPLNTR! een podium creëren voor jonge en talentvolle makers. Kortom; een shotje inspiratie voor het slapengaan!”

Merkwaardig genoeg is de talkshow recht tegenover Op1 gezet, dat op zondagen om 22.00 uur wordt uitgezonden. De eerste uitzending van SPLNTR! is op zondag 21 februari om 21.45 uur, de overige vijf elke zondag vanaf 21.55 uur.

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen