Tv-ster Alberto Stegeman poept in bosje tijdens opnames SBS 6

SBS 6-ster Alberto Stegeman heeft eind vorig jaar in een bosje gepoept tijdens de opnames van zijn tv-programma Undercover in Nederland. Hij veegde zijn billen na afloop af met wat servetten.

Alberto Stegeman © AvroTros

Alberto deed deze bruine onthulling gisteren in Dit Was Het Nieuws, waar hij een van de twee gasten was. Hij werd daartoe aangespoord door Peter Pannekoek: “Jij vertelde voor de uitzending – en dat vond ik heel lief en open – dat je gespannen bent voorafgaand aan een confrontatie. Dan moet jij naar de wc.”

Poepen

Peter: “Je moet poepen, tien minuten voor een confrontatie. Dan zit jij een dag lang in een auto te wachten op iemand en dan moet je eerst nog even naar de wc.”

Alberto: “Je zit soms de hele dag met z’n allen en je kunt ook niet plassen. Wat je dan doet is amper water drinken, alleen even een klein beetje je lippen nat maken. Voor de rest wil je niet naar buiten toe. Dan komt de spanning van het moment, dan is er bijvoorbeeld een afspraak geregeld en gaan we het doen en dan moet ik.”

Jan-Jaap van der Wal: “Dus stel je voor: je bent een pedo en je denkt: wat stinkt het hier! Dan weet je: over tien minuten word ik gefilmd.”

Alberto-kak

Soms kan Alberto het gewoon niet meer inhouden. “Ik heb echt wel vaak dat ik denk: nee, het zal toch niet. Het is echt waar wat ik nu zeg, maar ik weet niet of ik dit moet zeggen. In april komt er een Undercover in Nederland-aflevering met een aanhouding, de eerste aflevering. Vlak daarvoor, twintig minuten daarvoor, ben ik uit de auto gestapt.”

Wat gebeurde er toen? “De politie en alles was erbij, maar ik zei: ‘Ik moet nu.’ Toen ben ik uit de auto gesprongen en een bosje in gelopen en toen heb ik daar gepoept. Toen ben ik weer teruggegaan in de auto en heb ik die gast laten aanhouden. Dat is echt gebeurd. En ik schaam me diep.”

Servetjes

Waarom moeten argeloze tv-kijkers met dit soort viezigheden geconfronteerd worden? “Ik heb altijd gezegd tegen mijn collega’s: ‘Jullie mogen tegen niemand dit verhaal vertellen.’ En ik weet niet waarom ik dit nu dan toch vertel.”

Tot slot: hoe heeft hij afgeveegd? “Ik had van die servetjes bij me. Een vreselijk verhaal. Waarom vertel ik dit?”

U kunt deze aflevering van Dit Was Het Nieuws terugkijken via NPO Start.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen