Marc-Marie Huijbregts: ‘Carlo Boszhard is heel erg naar’

Marc-Marie Huijbregts vindt de manier waarop Carlo Boszhard zich over hem uitlaat niet leuk. Hij vindt dat de presentator heel erg naar is. Dat zegt de komediant in zijn podcast Marc-Marie en Aaf vinden iets.

Marc-Marie Huijbregts © M

Carlo Boszhard kruipt voor zijn programma De TV Kantine al sinds jaar en dag in de huid van Marc-Marie Huijbregts, maar daar kan de komediant totaal niet om lachen. “Hij doet mij altijd na en dat maakt me ook niet zo veel uit, maar ik vind het een beetje irritant. Ik heb er helemaal niks mee”, zo laat hij weten.

‘Carlo is gemeen’

Waar zit Marc-Marie dan wel mee? “Ik vind het vooral vervelend dat hij in interviews zegt dat hij het zo vervelend vindt om mij na te doen. Dan zegt hij: ‘Ja, dat vind ik de minst leuke om na te doen.’ Nou, doe het niet dan. Doe het gewoon niet! Mij maakt het niks uit namelijk!”

Marc-Marie werd vorige week ook gepersifleerd door een amateur in het programma De Casting Kantine. Die persiflage zag er echt niet uit, vindt hij. “Waarop ik er in De Casting Kantine uitzag, dat doet hij echt wel met opzet. Hij is altijd een beetje gemeen Carlo Boszhard.”

Beverwijk

De imitatie in De Casting Kantine is niet goed gevallen bij Marc-Marie. “Het leek alsof ik dood was gegaan, opgegraven was, toen naar het brandwondencentrum in Beverwijk was gestuurd, toen was ik teruggekomen en toen hebben ze opnames gemaakt. Zó zag het eruit!”

En: “Mensen doen mij altijd na alsof ik uit Limburg kom, maar ik kom niet uit Limburg. Die jongen vond ik prima, maar Carlo Boszhard is altijd een beetje gemeen over mij. Dan denk ik: waarom, wat heb ik jou aangedaan?”

Podcast

De podcast Marc-Marie en Aaf vinden iets:

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen