Luuk Ikink rekent uit hoe vaak Linda de Mol (56) nog wipt

Luuk Ikink is gisteren met rode oortjes aan het rekenen geslagen na het lezen van Linda de Mols nieuwste column. Ze onthult hierin op wiskundige wijze hoe vaak ze op 56-jarige leeftijd nog gillend tussen de lakens ligt.

Luuk Ikink en Linda de Mol © RTL

De nieuwste editie van Linda’s tijdschrift LINDA. gaat over geslachtsgemeenschap en daarom doet Linda de Mol zelf ook een boekje open over haar intieme leven. In haar editorial verklapt de SBS 6-ster hoe vaak ze tegenwoordig nog onder handen genomen wordt. Dat doet ze aan de hand van een niet al te ingewikkelde rekensom.

Knikkers

Linda de Mol wil bewust niet te expliciet praten over haar geslachtsleven. “Ze is heel bang dat wij dat dan weer uit zijn verband gaan trekken – terecht – en dat alle krantenkoppen worden gehaald, dus legt ze nu cryptisch uit aan de hand van een pot knikkers hoe het zit”, legde Luuk Ikink gisteren uit in RTL Boulevard.

Waar heeft Linda het over in haar editorial? “Ze legt uit dat als ze het eerste jaar van hun relatie na elke keer seks een knikker in de pot had gedaan, dat er meer dan 300 knikkers in hadden gezeten, en alle andere jaren dat ze een relatie hebben – nu twaalf jaar – elke keer een knikker eruit hadden gehaald bij seks, dan zou die pot nu leeg zijn, plús nog weer 150 nieuwe knikkers.”

450 gedeeld door 12

Luuk Ikink pakte zijn rekenmachine erbij en kon de kijkers van RTL Boulevard gisteren daarom onthullen hoe vaak Linda het nog doet. “Wij gingen even een beetje rekenen: 450 knikkers gedeeld door 12 is ongeveer 3 keer per maand seks.”

Collega Eddy Zoëy: “Nou, dat is een beetje het gemiddelde van Nederland, toch?”

Luuk: “Dat denk ik.”

Nikkie Plessen: “Nou, ik… Je moet mij niet aankijken. Ha ha ha.”

Fragment

Het bewuste fragment uit RTL Boulevard:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Eva Jinek tijdens haar megalange vakantie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen