Koen Kardashian walgt van Ferry Doedens: ‘Hoe kun je zo zijn?’

Koen Kardashian vindt het verschrikkelijk dat Ferry Doedens nauwelijks naar hem omkeek nadat hij in 2018 bruut werd overvallen tijdens hun weekendje weg in Londen. Dat vertelt hij in MTV Sitdown.

Ferry Doedens en Koen Kardashian © RTL, YouTube

Realityster Koen en OnlyFans-ster Ferry gingen destijds als vrienden van elkaar naar Londen om de homoparade bij te wonen, maar dat tripje eindigde in een nachtmerrie voor Koen. Hij werd verleid door een knappe man, die in werkelijkheid een overvaller bleek te zijn die hem op een gewelddadige manier wist te beroven van zijn horloge.

Trauma

Het was een traumatische gebeurtenis voor Koen, die er uitgebreid over vertelt in zijn nieuwe boek Gelukkig Verloren. Daarin laat hij zich ook uit over de rol die Ferry Doedens in dit geheel heeft gespeeld.

In het boek is te lezen dat Ferry op een gegeven moment naar de hotelkamer van Koen liep. “Daar zag hij Koen paniekerig op de grond liggen huilen. Een minuut of twintig, dertig bleef Ferry bij Koen, terwijl hij probeerde hem gerust te stellen. Daarna zei hij: ‘Oké, ik ga nu de stad in. Als ik wat voor je kan doen, moet je maar bellen.’ Koen zelf lag op dat moment als een hoopje ellende op de grond.”

‘Meen je dat nou?’

Na het bizarre weekend deed Koen zijn verhaal exclusief bij RTL Boulevard. “In dat interview haalde ik aan dat ik veel steun heb gehad van lieve vrienden en familie. Na de uitzending stuurde Ferry me een bericht. Het was de eerste keer dat ik iets van hem hoorde sinds dat weekend. ‘Ik vind het wel raar dat je mijn naam niet hebt genoemd’, schreef hij. ‘Want dat kan ik wel gebruiken.’”

Een ongelooflijk egocentrische reactie, vond Koen dat. “Ik was echt zo van: huh, maar ík lig in puin? Ik heb sinds het weekend niets meer van je gehoord en dan kom je hier mee? Meen je dat nou?”

Niet gesteund

Nu zegt Koen daar bij MTV Sitdown over: “Hij had graag gewild dat ik had gezegd: ‘Ik krijg heel veel steun van vrienden, familie én Ferry Doedens.’ Hij was toen slecht in het nieuws geweest omdat hij er uitgekieperd was bij GTST enzo. Dat was voor hem PR-wise heel positief geweest. Ik dacht: hoe kun je zo zijn? Dat ging bij mij gewoon van: tot hier en niet verder.”

Ferry denkt alleen aan zichzelf, meent Koen. “Hij heeft mij gewoon toen niet gesteund, maar wilde wel dat ik dat liet merken in de media en dat deed mij toen best wel pijn. Ik denk dat hij dat zelf niet eens weet dat het mij best wel pijn heeft gedaan.”

Boos

Koen is inmiddels niet meer boos op Ferry. “Nee. Ik ben verder niet meer boos op hem en ik heb hem toentertijd wel gezegd wat ik ervan vind. Dat is alweer twee jaar geleden. Nu is het ‘hallo en dag’ als ik hem tegenkom, that’s all, that’s fine.”

“Ik heb er natuurlijk wel over nagedacht of ik het moest opschrijven, maar ik vind het ook weer niet zodanig heftig wat ik heb geschreven om het er niet in te doen. Het is zoals het is.”

MTV Sitdown

Het programma MTV Sitdown kunt u hier bekijken:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen