Jack van Gelder wil na knikkershow ook talkshow op SBS 6

Jack van Gelder wil na de knikkershow Marble Mania graag ook een talkshow gaan doen op SBS 6. Hij hoopt dat John de Mol hem een mooi voorstel doet, heeft hij laten weten aan Shownieuws.

Jack van Gelder © William Rutten

De 70-jarige Jack van Gelder heeft een prominente rol in de kijkcijferhit Marble Mania, die vanavond voor de tweede keer wordt uitgezonden door SBS 6. Het programma is met 1,4 miljoen kijkers van start gegaan en Jack ziet zijn marktwaarde al stijgen. Hij wil nu na de knikkershow graag ook een eigen talkshow.

Ziggo-exit?

Jack lijkt er rekening mee te houden dat hij dit jaar aan de kant wordt gezet door zijn huidige werkgever Ziggo Sport. “We gaan dus binnenkort een keer met elkaar rond de tafel zitten en dan uiten we allebei of we het leuk vinden om met elkaar door te gaan en zo ja, in welke vorm”, aldus de presentator.

Hij vervolgt: “Als het onverhoopt zou eindigen doordat één van de twee partijen (lees: Ziggo sport, red.) zegt: ‘Nou, het is wel mooi geweest…’ Ik zou drie jaar blijven en dan heb ik zes jaar volgemaakt. Ik ben er nog niet op uitgekeken, laat dat duidelijk zijn.”

Eigen talkshow

Waar heeft Jack zin in als het stopt bij Ziggo? “Dan ga ik misschien weer andere dingen doen. Ik sta dan open voor alles. Er zijn al wat dingen geweest waarvan ik denk: oh, dat is misschien leuk om in de toekomst te gaan doen. Een talkshow-achtig iets, maar dan ergens op locatie en met mensen praten.”

“Of over muziek praten of over muziek en sport praten of internationale sportportretten maken wat ik in het verleden al eens een keer heb gedaan bij de TROS.”

John de Mol

De Shownieuws-verslaggever: “Heeft John je daar al voor gevraagd?”

Jack: “Nee, nee, nee, laat hem eerst maar dit verwerken en dan komt hij ongetwijfeld met een heel goed voorstel. Nee, ik weet het niet.”

De Shownieuws van gisteren kunt u terugzien op KIJK.nl.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen