‘Flauw dat Big Brother op zwart ging tijdens onwelwording’

Ronald Molendijk vindt het flauw dat RTL de livestreams van Big Brother bij het minste geringste op zwart zet. Hij vindt dat het programma ook bij noodgevallen gewoon door moet blijven streamen.

Jill © RTL

Big Brother kwam vorige week in het nieuws omdat kandidate Jill rond half drie ’s nachts onwel werd op het toilet. Het duurde ongelooflijk lang voordat het productieteam signaleerde dat deze bewoonster hulp nodig had, want pas om half vijf kwam er een ambulance aangereden. Op een gegeven moment werd de livestream uitgeschakeld.

Flauw

Ronald Molendijk vindt dat een beetje laf van de makers van Big Brother, zegt hij in Shownieuws. “Dat vind ik dan wel flauw eigenlijk. Ik bedoel: ze moeten bij Big Brother al een duim opsteken als ze seks willen hebben. Ik vind wel dat als de ambulance dan binnenkomt, dat je dat dan moet laten zien toch? All in!”

Shownieuws-collega Bart Ettekoven denkt dat er een moment van twijfel aan vooraf is gegaan. “Ik denk dat er even een soort van paniek is geweest in de regie van: wat gaan we doen? Blijven we dit uitzenden of stoppen we ermee?”

Officiële lezing

Voordat de livestream werd uitgeschakeld, hadden trouwe kijkers van Big Brother het fragment van Jills onwelwording al op internet geplaatst. Daarom werd Jill uiteindelijk shownieuws. Wat was er aan de hand? Jill had heftige menstruatiepijnen. “Dat is de officiële lezing”, aldus Shownieuws-collega Bart Ettekoven.

Geloof hij dat dan niet? “Ik heb geen reden om het niet te geloven, maar ik vind het raar dat zij dat dan kennelijk voor het eerst heeft, maar ik heb geen verstand van menstruatiepijn.”

Anouk Smulders, een vrouw, daarop: “Nou, wat ik zie, herken ik niet.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen