Willie Wartaal laakt ongeïnteresseerde Matthijs van Nieuwkerk

Willie Wartaal heeft zich er tijdens zijn optredens in De Wereld Draait Door altijd geweldig aan gestoord dat Matthijs van Nieuwkerk niet goed wist wie hij en zijn collega Faberyayo waren.

Willie Wartaal © BNNVARA

De Jeugd van Tegenwoordig-rapper is regelmatig te gast geweest bij De Wereld Draait Door, maar heeft gemengde gevoelens over Matthijs van Nieuwkerk. Hij voelde zich als artiest niet genoeg gewaardeerd door Matthijs, omdat de tv-ster niet altijd goed ingelezen was. Bovendien sprak Matthijs de naam van Willie’s rapmaatje Faberyayo verkeerd uit.

Geen idee

Willie Wartaal is kritisch. “Ik ben wel heel vaak te gast geweest bij hem. Van tevoren had ik zoiets van: o ja, leuk. Dan vond ik het ook echt wel weer leuk om hem te zien. Het is ook gewoon een knappe man. Maar dan zat ik daar en dacht ik: o, hij heeft echt totaal geen idee waar wij mee bezig zijn. Dat had ik altijd”, zei hij gisteren in Media Inside.

Bovendien sprak Matthijs de naam van zijn mederapper Faberyayo altijd uit als ‘Faberjájo’ in plaats van ‘Faberjéjo’. “Dan zei hij van: ‘Faberyayo.’ Dan was Yayo gewoon twee weken boos dat Matthijs zijn naam niet goed had, weet je wel. Dat soort dingen.”

Interesse

Matthijs moet echt iets meer interesse tonen in zijn gasten, vindt Willie. “Als je iemand gaat interviewen mag je op zijn minst wel even een kleine research doen, dat je op z’n minst weet hoe ze eruit zien.”

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen