Patrick Kicken: ‘Radio 538 gaat contract Coen en Sander niet verlengen’

Radio 538 gaat het contract van Coen Swijnenberg en Sander Lantinga dit jaar niet verlengen. Die voorspelling doet radionar Patrick Kicken in een column op Spreekbuis.

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga © Radio 538

Het contract van Coen en Sander loopt dit jaar af en hun programma op Radio 538 is ‘het zorgenkindje van de middag’ geworden, aldus Patrick. “Dus daar gaat iets veranderen, linksom of rechtsom”, aldus de voormalig presentator van Radio Veronica.

Aardverschuiving

Er staat de Radio 538-luisteraar een behoorlijke aardverschuiving te wachten, stelt Patrick. “Ik schets je dit scenario: Wietze de Jager krijgt de ochtend, Frank Dane verhuist over een half jaar naar de middag (zonder al teveel gezichtsverlies) en Coen en Sander gaan uit elkaar.”

Het einde van Coen & Sander?! “Het huwelijk is klaar, de magie is uitgewerkt, de items uitgekauwd. Coen Swijnenberg vertrekt terug naar de publieke omroep, om ‘iets’ bij NPO 3FM te gaan doen. En/of een programmaatje bij NPO Radio 2, waar hij saai genoeg voor is.”

Sander naar de tv

Sander Lantinga keert volgens Patrick níet terug op de radio. “Lantinga is een grappenmaker die ze bij TV goed kunnen gebruiken, dus die zie ik zijn radiocarrière vaarwel zeggen en een lullig quizje bij de commerciëlen of een semi-intellectuele talkshow doen bij de publieken. Iets met gehandicapten of mensen die doodgaan.”

De andere voorspellingen van Patrick Kicken, onder meer over Gerard Ekdom, Rob Stenders, Gijs Staverman en Marieke Elsinga, kunt u lezen op de Spreekbuis-site.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen