Eva Jinek komt vrijdagavond met feestelijke show vanuit Ahoy’

De 23ste editie van Vrienden van Amstel Live gaat aankomende zaterdag gewoon door, maar dan wel als een online evenement. Eva Jinek staat er uitgebreid bij stil en presenteert haar talkshow de dag ervoor vanuit Ahoy’.

Eva Jinek © RTL

De speciale editie van het zangspektakel kent met onder meer Armin van Buuren, Guus Meeuwis, André Hazes, Snelle, Thomas Acda, Paul de Munnik, Willeke Alberti, Rolf Sanchez en Jochem Myjer een heuse sterrencast. Twee uur lang staan ze op een podium waar de artiesten 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden.

Bijzondere eten

Gastheren Nick & Simon hebben er veel zin in. “Elk jaar kijken we ontzettend uit naar januari, de maand waarin we met bevriende collega-artiesten twee weken lang en avond aan avond met elkaar muziek mogen maken en herinneringen voor het leven maken. En wat zijn we blij dat we dit jaar toch weer een bijzondere editie met elkaar neer kunnen zetten.”

Ze vervolgen: “Het zal natuurlijk wel even wennen zijn in een leeg Ahoy, maar de energie die we onderling voelen, geven we door aan al die mensen thuis.”

Eva doet mee

Er wordt een volwaardige show beloofd en Eva Jinek wordt ingezet om de boel te promoten. “Vrienden van Amstel gaat wél door aanstaande zaterdag in een livestream en komende vrijdagavond komt deze talkshow ook live vanuit Ahoy’ met bíjna alle artiesten die zaterdagavond gaan optreden”, onthulde ze in de uitzending van gisteren.

Hoe het programma er precies uit komt te zien is onduidelijk, maar het lijkt voor Jinek in elk geval een talkshowavond zonder discussies over corona te worden.

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen