Afgekraakte Soundos El Ahmadi raakt onwel bij talkshow Media Inside

Soundos El Ahmadi was gisteren niet te zien als gast in de NPO 3-talkshow Media Inside, omdat ze vlak voor de opnames onwel raakte en naar huis vertrok. Er was niet genoeg tijd om vervanging te regelen.

Soundos El Ahmadi © AvroTros

Door de afwezigheid van Soundos El Ahmadi was het een ietwat kale bedoening bij Media Inside, de nieuwe talkshow waarin de televisieweek wordt besproken. Het duo Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen hield slechts één gast over: Willie Wartaal. Het maakte hun talkshow iets minder dynamisch en levendig dan in de voorgaande weken.

Onwel

Het is niet anders, merkte Gijs op. “We zaten eigenlijk met twee gasten, maar er is er nog maar eentje overgebleven want Soundos, die hier zat, werd onwel tijdens de reclame en is naar huis. Niets ernstigs, maar om hier een half uur bij te zitten lukte niet. We hebben Willie Wartaal over.”

Soundos had in Media Inside onder meer haar eerste optreden in De TV Kantine kunnen nabespreken. Ze speelde afgelopen donderdag de rol van Shownieuws-presentatrice Dyantha Brooks in de persiflagecomedy van RTL 4. Ze vond het ‘geweldig’ om met haar jeugdhelden Carlo Boszhard en Irene Moors te mogen werken.

Soundos afgekraakt

De cabaretière werd afgelopen weekend ernstig afgekraakt door Shownieuws-ster Guido den Aantrekker. Hij vond haar heel slecht in De TV Kantine. “Ik heb sowieso nooit om Soundos moeten lachen. Ik ben blij dat wij onze eigen Dyantha hebben die dat natuurlijk fantastisch doet.”

Collega Marije Knevel: “Nou, wat onaardig zeg. Ze hebben hartstikke hun best gedaan.”

Guido: “Ik heb het nu echt even over hoe ze Dyantha nadeed, hè? Dat vond ik echt povertjes.”

Niet boeiend

Soundos zal haar schouders erover ophalen. Ze vindt Shownieuws namelijk totaal niet boeiend, zegt ze in de Shownieuws-podcast. “Jullie kunnen echt over dingen praten waarvan ik denk: oké, serieus? Als ik daar achter de desk zou staan, zou ik bij elke BN’er denken: het boeit me niet. Maar ieder zijn vak. Ik dacht: ik ga het uitvergroten. Ik knik daarom bij alles alsof het wereldnieuws is.”

Toch omarmde ze het verzoek om Shownieuws-host Dyantha te imiteren. “Carlo en Irene hebben mij gevraagd. Ik zei: ‘Dyantha? Oké.’ Ik ben een actrice en kan me heel goed inleven in een personage, maar typetjes is een vak apart hoor.”

Fragment

Shownieuws in De TV Kantine:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen