Sven Kockelmann debuteert als Op1-host: ‘Hij hoort bij allerbesten’

Sven Kockelmann maakt vanavond zijn debuut als Op1-presentator en volgens zijn fans wordt het tijd ook. “Het is echt een van de allerbesten”, zegt Wilfred Genee bijvoorbeeld over zijn tv-collega.

Op1 © Wessel de Groot

Ruim een jaar geleden begon Op1 zónder de inbreng van KRO-NCRV. De omroep wilde Sven Kockelmann naar voren schuiven, maar de NPO-top hield dat tegen omdat hij niet likeable genoeg zou zijn. Het leidde ertoe dat KRO-NCRV besloot niet te participeren in Op1 en dat Sven veelvuldig opdook bij concurrent Jinek.

Verrassend

Nu maakt Sven Kockelmann alsnog zijn debuut als Op1-host. Hij vormt vanaf nu elke zondag een duo met rising star Talitha Muusse. Een goede zet, vindt Wilfred Genee. “Het is echt een van de allerbesten. Hij gaat altijd tot het einde, maar het is een enorm aardige gozer. Sven is een wereldgozer en een geweldige interviewer.”

Wilfred vindt het een veelbelovend duo, laat hij weten op Radio Veronica. “We gaan nu de warme kant van Sven ontdekken en die Talitha Muusse is ook wel talentvol hoor. Zij doet vooral allerlei dingen voor de jongeren en is de stem daarvan. Ik vind het wel verrassend.”

Sven vs Humberto

De kijker kan nu op zondagavond kiezen tussen de als zeer kritisch bekend staande Sven Kockelmann of de gezelligheid van Humberto Tan op RTL 4.

De eerste zondagse talkshowbattle werd vorige week gewonnen door Op1. Waar Op1 toen 1,5 miljoen kijkers scoorde, moest Humberto genoegen nemen met 660.000 kijkers.

Op1 is vanavond om 22.00 uur te zien op NPO 1, Humberto begint om 22.15 uur op RTL 4.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen