VVD-ster Albert Verlinde walgt van PvdA: ‘Ik vind dit nogal iets’

VVD-politicus Albert Verlinde, ook bekend als SBS 6-ster, vindt het schandalig dat de PvdA de naam van prins Bernhard gebruikt voor een belastingplan. Dat heeft hij laten weten in Shownieuws.

Albert Verlinde © Shownieuws

Albert Verlinde, die in het nieuwe jaar namens de VVD aan de slag gaat als gemeenteraadslid in de nieuwe gemeente Vught, vindt het ‘not done’ van de linkse partij. Het programma rept in zijn verkiezingsprogramma van een ‘prins Bernhard’-belasting, bedoeld om pandjesbazen aan te pakken.

‘Dit gaat te ver’

Het is een schande vindt Albert, die erop wijst dat prins Bernhard een prima huisbaas is. “Wij zitten hier toch ook in een pand van hem?”, zei de showkenner in de studio van het Media Park. “Het feit dat je een naam noemt in een partijprogramma gaat wel ver.”

De PvdA overschrijdt hiermee een fatsoensgrens, vindt Albert. “Om even bij de PvdA te blijven: Rob Oudkerk was ooit een hotemetoot binnen die partij en hij werd betrapt en geout door Heleen van Royen omdat hij naar illegale dames ging achter het Centraal Station in Amsterdam. Als de PvdA dan een wet bedenkt over mensenhandel, dan noemen ze het toch ook niet de Rob Oudkerk-wet? Dat zou het begin zijn.”

Etiket

Dit kun je volgens Albert gewoon niet maken. “Ik ben serieus. Als je die weg inslaat, kun je steeds een bekende Nederlander pakken en daar een etiket op plakken. Ik vind het nogal iets.”

Collega Ronald Molendijk: “Het is gewoon de eerste keer dat ik voor het koningshuis ben. Het is gewoon gênant wat de PvdA doet. Hoeveel zetels hebben ze? Drie of vier? Nog even wachten en het is weg.”

En Sandra Schuurhof: “Ik vind het echt een zwaktebod, want om de naam van één individu in je partijprogramma op te nemen. Dan heb je het ook nog over een prins, die zich heel moeilijk kan verdedigen, omdat hij lid is van de koninklijke familie.”

VI

Het PvdA-plan kon wel op begrip rekenen van de mannen van Veronica Inside. “Dit soort jongens die heel veel huizen hebben… Huizen zijn er voor mensen om in te wonen en niet om mensen financieel uit te kleden”, merkte Johan Derksen op in de uitzending van gisteren.

55 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
fikkie
december 5, 2020 15:35

Ondertussen walgt een zeer groot gedeelte van de mensen van de PvdA, dus dat is niets nieuws. Vooral zo doorgaan en is de PvdA volgend jaar verleden tijd.

Gast
robert
december 2, 2020 09:30

Wat maakt het uit dat Verlinde vindt. Ouwe roddelkous.

Gast
Guttegut
december 2, 2020 09:25

Die zit endeldarm diep in de hol van Bernhard. Het ergste is echter nog dat die ongelooflijk domme treurwilg van Ronald Molendijk ook een mening heeft.

Gast
Dorine
december 2, 2020 09:08

VVD – politicus……..🤣😂🤣🤣

Gast
Republikein
december 1, 2020 21:25

De prins wilde ook niet voor de Amsterdamse onderzoekscommissie komen. Laat die sinaasappel nou blij zijn dat hij niet fraudeur wordt genoemd. Ritzenkoeriers. Man en familie genieten veel voordelen: Hulpverlenersparkeerkaart, subsidie voor zijn circuit (infrastructuur en locatiebesluit), radarverklikker, mediacode ( handig als ie ”m weer ergens inhangt), erfbelasting, Mediaparkbeslissing enz. Als ik de PvdA was, zou ik de ontstane ophef betreuren en mij er niet in herkennen. Standaardantwoord van de familie als zij iets stouts hebben gedaan.

Gast
Philips de Goede
december 1, 2020 20:54

Is het niet zo dat er ergens in europa wel een landje is met een goede gebalanceerde aanpak hiervan? Gewoo dit even na apen en klaar. Het tendentieuze PvdA ap bagger is slechts voor effect en niet voor een goed resultaat.

Gast
Dorine
december 1, 2020 20:49

Wellicht is niet echt netjes om het zo te noemen. Maar wel logisch dat zijn naam hiermee geasioseerd wordt, als je een soort Monapoly aan het spelen bent in Amsterdam. Wettelijk (helaas) toegestaan. Amsterdam is jaren geleden noodzakelijk verlost van de ‘huisjesmelkers’, maar de ‘pandjesprinsen’ van deze tijd hebben nu die verwerpelijke positie ingenomen. Jammer, qua sfeer is Amsterdam door hebberige nep Amsterdammers niet bepaald leuker geworden. Genoeg is helaas niet genoeg………. voor wie genoeg niet herkent.

Gast
Snackbar Mash sinds 1988
december 1, 2020 18:03

Hij heeft de snackbar laten sluiten.
Onze eigen buurtkamer.

Rücksichtslos.

Echt heel erg voor de buurt.
We hebben nog geprotesteerd, handtekeningenactie, van alles gedaan maar hij was onvermurwbaar. Die snackbar moest en zou sluiten na 23 jaar de huiskamer van de buurt te zijn geweest.

Eerst heeft hij de huur vervijfvoudigd en is eindeloos gaan procederen.
Zo gaat het dus als je veel poen hebt.
Dan vermorzel je de burgers alsof het kakkerlakken zijn.

Gast
Deep throat
december 1, 2020 22:19

Vertel het verhaal aan Parool.

Gast
wij walgen al jaren van Kwalbert
december 1, 2020 18:02

Kontlikker Kwalbert met zijn miljoenen vermogen snapt niet dat de modaal verdienende mensen die een kaartje kopen voor zijn afschuwelijke musicals en waar hij zijn miljoenen door heeft binnen gegraaid, dat die modale mensen door types als Bernhart en de hele koninklijke familie en al die andere zogeheten geldgraaiers zoals beleggers etc. de kleine man vertrapt om er zo veel mogelijk aan te verdienen.

Deze geld narcisten daar is onze Kwalbert gek van en walgt van de opmerking van de PvdA dat deze geldgraaiers de woningmarkt en de belastingopbrengsten volledig verzieken.

Deze Kwalbert en consorten zijn de zogenaamde hardwerkende elite die met geld geld maken zonder veel te doen en de kleine man hiervoor uitknijpen. Wanneer wordt er eens een limiet gesteld aan vermogen.

Gast
Tracy
december 2, 2020 07:51

Kwalbertje heeft zelf vreemdgangers yolanthe en kwebbelsnuiver juffrouw verbaan die een relatie had met jort kelder uit gemeten laten zien in boulevard jaren terug
waar lul hij nu over

Gast
Tobias
december 1, 2020 17:53

Prins Bernard jr. is alles behalve een prima huisbaas. Hij heeft bewoners weggepest door hun huurwoningen op te kopen en vervolgens de huur buitensporig te verhogen. Een bijzonder onsympathieke en inhalige man dus.

Gast
Elise Beekhoven
december 1, 2020 19:07
Antwoord op  Tobias

Gewetenloze graaier is het.
En dan verbergt ie zich achter anderen, dan zegt ie: ik ben het niet alleen, het investeringsfonds heeft drie eigenaren…
Maar ze bezitten wel +300 panden waar ze elk jaar de huurverhoging tot het maximum uit laten betalen. Maximale winst. Super legaal.
Dik geld, met bakken tegelijk, allemaal betaald door de middenmoters en de laagstbetaalden die nergens heen kunnen. Huursubsidie die zó rechtstreeks van de overheid (is ons geld) van de belastingdienst, zó hup in de zakken van Bernard con sorten verdwijnt.

Dure hobby, auto circuit Zandvoort, contant aftikken, want hij houdt van motorsport.
Dan zit Haarlem tot Noordwijk tot Lisse in de herrie. Apart daarvan hadden die mensen al veel overlast van Schiphol (58.000 meldingen per jaar) en behalve de geluidsoverlast in een natuurgebied is daar ook als extraatje de overlast van alle autoverkeer van de bezoekers, de parkeerproblemen, de files en ga zo maar door.

Wordt allemaal niet leefbaarder als je ze hun gang last gaan.

Gast
Kwalbal
december 1, 2020 17:37

Belasting betalen is sowieso al immoreel, omdat het wordt afgedwongen met dreiging van geweld, zelfs met bewapende ambteneren komen ze het halen als het niet komt tot overhandigen van je zuur verdiende centen. Ja, we leven in een vrij land. Binnenkort komen ze zelfs je leven onder dwang halen, vaccineren noemt de overheid dat, om anderen tegen jou te beschermen. Raar, want wie is gevaccineerd is beschermd en hoeft niets meer te vrezen.

Gast
Meindert Kramp
december 2, 2020 14:54
Antwoord op  Kwalbal

Klinkt heel redelijk Kwalbal. Het moeten dus wel gekken zijn die jou disliken.

Gast
Roddelpraat
december 1, 2020 17:23

Wij van roddelpraat hebben horen zeggen dat, Verlinde nog meer gaat uithalen naar linkse partijen. hij is niet onder de indruk van links, zo als jullie weten.

Gast
Yvonne
december 1, 2020 17:29
Antwoord op  Roddelpraat

Leer Nederlands!

Gast
De Taalhygiëna
december 2, 2020 15:00
Antwoord op  Yvonne

Taalnazi !
Ze kapen altijd alles voor je neus weg, die taalnazi’s.

Gast
Demanto
december 1, 2020 17:16

Ah de mening van die valse roddelnicht, daar zit toch helemaal niemand op te wachten

Gast
JoopH
december 1, 2020 16:45

Ik bedoel: Waarom is hij en de hele koninklijke familie zo GELDBELUST? Het zou me trouwens niets verbazen als Bernhard en Albert vriendjes zijn. Gewoon hetzelfde soort

Gast
Rianne
december 1, 2020 16:43

Wij walgen van Albert Verlinde, dus dat blijft dan gelijk, wanneer vertrekt hij eens van de tv?

Gast
JoopH
december 1, 2020 16:40

Ik vind het juist geweldig gevonden! Die Bernhard is telg van die steenrijke koninklijke familie. Oma hoort bij de rijkste vrouwen van de wereld en met zijn verkregen geld buit hij ‘het volk’ uit met zijn louche huizenhandel. Hobby autorace? Gewoon het circuit van Zandvoort kopen, hij hield nog wat geld over van de huizenhandel. Waarom is hij en alle andere Oranjes zo geld bewust? Ze hebben zoveel dat ze het nooit meer kunnen opmaken. Doe eens wat leuks naar ons. Wij zorgen voor hun inkomen en Alexander maak eens een goed financieel gebaar als je de noodlijdende dierentuin Blijdorp bezoekt

Gast
Bastiaan
december 1, 2020 16:17

en wij walgen van die KWALbert

Gast
Meten met Twee Maten
december 1, 2020 16:05

Rob Oudkerk nøøkte helegaar geen illegale dames. Waar haalt die kwijlende Kwalbert dat gerucht nou weer vandaan?
Rob Oudkerk geylde op heroïneheortjes en bezocht die in zijn vrije tijd met de auto in een legale tippel-zone aan de Theemsweg in Amsterdam Sloterdijk.
Heleen van Royen schreef dat de PvdA-er Oudkerk cocaïne gebruikte en pronosites bezocht en klant was bij pros tituees, daar was verder niks illegaal aan.
Kwalbert is weer bezig met ongegronde verdachtmakingen en framing van de politieke tegenstander. Ziekelijk is het van Kwalbert om een zaak van zestien jaar geleden wéér op te rakelen.
Interessant is overigens dat Sander Schimmelpenninck gisteren nog zei dat zijn p e d o s eksuele uitlating over een 15-jarig meisje alweer zoooo lang geleden was dat het nu wel tijd wordt om het verleden te laten rusten.

Wat is het verschil nu?

Gast
Nieuw programma idee
december 1, 2020 21:28

Hoe gaat het nu met je, Rob?

Gast
Kleine
december 1, 2020 16:02

De nieuwe Verlinden-richtlijn: Appels met peren vergelijken en liegen mag niet.

Gast
Meten met Twee Maten
december 1, 2020 15:55

Rob Oudkerk nøøkte helegaar geen illegale dames. Waar haalt die kwijlende Kwalbert dat gerucht nou weer vandaan?
Rob Oudkerk geilde op heroinehoertjes en bezocht die in zijn vrije tijd met de auto in een legale tippelzone aan de Theemsweg in Amsterdam Sloterdijk.
Heleen van Royen schreef dat de PvdA-er Oudkerk cocaïne gebruikte en pornosites bezocht en klant was bij prostituees, daar was verder niks illegaal aan.
Kwalbert is weer bezig met ongegronde verdachtmakingen en framing van de politieke tegenstander. Ziekelijk is het van Kwalbert om een zaak van zestien jaar geleden wéér op te rakelen.
Interessant is overigens dat Sander Schimmelpenninck gisteren nog zei dat zijn pedoseksuele uitlating over een 15-jsrig meisje alweer zoooo lang geleden was dat het nu wel tijd wordt om het verleden te laten rusten.

Wat is het verschil nu?

Gast
Huisjesmelker
december 1, 2020 15:46

Godverdomme,door figuren zoals die Bernhard gaat heel ons land nog verder naar de donder,die eikel is net z,n opa,gajes van het zuiverste soort,maar dat snap jij toch niet vieze relnicht.

Gast
man pan
december 1, 2020 15:39

Ik wacht nog steeds op die 1.000 euro van Rutte…

Gast
Per Plex
december 1, 2020 15:33

Btw: Die Schuurdoos zag er gisteravond weer eens niet uit. Dat haar/die pruik … Alsof ze net uit de lakstraat kwam. Toen moest ze op de bekende wijze met haar ‘omfloerste’ stem oraal nog gaan verkondigen hoe een koninklijk ‘lid’ onheus bejegend was in een partijprogramma. Over zwaktebod gesproken! En dan die tante Dyanthe. die het ondanks talloze pogingen maar niet lukt tijdens de lead-in op gepaste wijze te poseren. Gevolg: Haar buitenmaatse bovenbenen met daaronder kniehoge laarzen leidden weer eens tot ‘evenwicht’ige problemen. Ook haar oliedomme vraag aan Verlinde waarom steeds BN’ers de klos zijn als het om de Loden Leeuw gaat! Nadat zij-instromer Verlinde op kinderlijke wijze had uitgelegd dat het om een speciale op deze figuren toegesneden bokaal gaat, viel bij Brooks het kwartje en liep zij vuurrood aan. Haar ‘gezichtspose’ sprak op dat moment boekdelen en zij besloot wijselijk het volgende item aan te snijden. Het kan verkeren. Soms maakt Molendijk het verschil in positieve zin.

Gast
Harry:-D
december 1, 2020 15:27

En nu maar hopen dat de heer Verlinden

déze oprisping wèl met rust kan laten en
er dus géén musical van wordt gemaakt.

Gast
F.U
december 1, 2020 15:25

Het liefts zou ik deze roddelnicht het trappenhuis doortrekken.

Gast
Albert Verhinderd
december 1, 2020 15:09

Albert Verlinde hengelt naar een lintje.

Gast
Mousy
december 1, 2020 16:10
Antwoord op  Albert Verhinderd

Een lintje heeft Albert Verlinde al.

Gast
Thomas
december 1, 2020 14:45

Ten eerste vind hij natuurlijk helemaal niks. Maar goed er wordt hem zijn mening gevraagd en omdat hij van de VVD is gaat hij dit zeggen want hij is nooit objectief geweest. Ik ben niet van of voor de PvdA maar ik vind het wel een goede titel. Iedereen snapt waar het over gaat. Het is toch niet normaal dat mensen die 2x modaal verdienen in Amsterdam niet aan een huis kunnen komen. Ik las dat in Utrecht de wachtlijst voor een normale huurwoning 11 jaar is. Ja dan moet je wat gaan forceren. Ik zou keiharde eisen gaan stellen aan de portefeuille van dit soort gasten.

Gast
Teresa Green
december 1, 2020 14:39

Zo opa zo kleinkind!

Gast
Ap gast
december 1, 2020 14:30

Albert ga je nu gelijk interessant lopen doen,je bent een roddeltante,een leugenaar,en een vals kreng.

Gast
COkijkers
december 1, 2020 14:24

Ach ja Albert Heel Nederland walgt van Talpa/SBS

Gast
Xantippe
december 1, 2020 14:11

Het is iedereen in ieder geval duidelijk waar deze belasting voor staat. Daar is niks mis mee.

Gast
Xantippe
december 1, 2020 14:20
Antwoord op  Xantippe

Bovendien is het belachelijk dat over de inkomsten van de huur geen belasting betaald hoeft te worden.

Gast
Oke
december 1, 2020 14:08

Albert is out of touch want hij heeft een dik huis en riant inkomen. De gemiddelde Nederlander walgt van prins Bernard en zijn uitmelk praktijken. Als de elite zich hier zo beledigd door voelt dan is dat jammer. Cry me a river.

Gast
Pietje precies
december 1, 2020 15:12
Antwoord op  Oke

En nu in het Nederlands.

Gast
De Taalhygiëna
december 2, 2020 15:14
Antwoord op  Pietje precies

Pietje is precies een taalnazi.

Gast
robb
december 1, 2020 14:01

Hij walgde zo wie zo al van de pvda als VVD’er , Bernard is wel het boogbeeld van de huisjes melkers met meer dan 300 huizen die hij en vele anderen opkopen en duur gaan verhuren , de normale man kan daardoor geen huis meer kopen .

Gast
Yvonne
december 1, 2020 13:48

Die prins Bernhard moeten ze doodslaan!

Gast
wim heitinga [de echte]
december 1, 2020 13:50
Antwoord op  Yvonne

Is het internetuurtje in de kliniek weer begonnen Yvonne? Je bent weer zo raar aan het reageren!

Gast
Yvonne
december 1, 2020 14:21

Hou je B E K!

Gast
Xantippe
december 1, 2020 14:34
Antwoord op  Yvonne

Goede vocabulaire!

Gast
Yvonne
december 1, 2020 14:54
Antwoord op  Xantippe

Nee, jij trekt volle zalen, crossdresser!

Gast
Marq
december 1, 2020 15:28
Antwoord op  Yvonne

Zwakzinnige!! tijd voor je pilletje

Gast
Yvonne
december 1, 2020 15:37
Antwoord op  Marq

M O N G O O L

Gast
Teuntje
december 1, 2020 16:59
Antwoord op  Yvonne

Laat mijn debiele 2ling zus met rust. Houd jullie vieze hoerenbekken dicht apen. Jullie soort hadden ze allang mee moeten nemen. Gelukkig gaat dat alsnog gebeuren wanneer Baudet en Wilders aan de macht komen, hersenloze afvalbakkenzooi. We gaan jullie soort zo hard kapotmaken. Jullie weet niet wat je allemaal te wachten staat, walchlikke figuren

Gast
Ernestine
december 1, 2020 15:13
Antwoord op  Yvonne

Vraag even je pilletje dat je weer tot rust komt🥺

Gast
Yvonne
december 1, 2020 15:51
Antwoord op  Ernestine

Vraag jij even aan je vader wanneer hij je weer gaat palen!

Gast
links- of rechtsom
december 1, 2020 13:48

Albert Verlinde die mensen ervan beticht een fatsoensgrens te overschrijven…
Corona doet gekke dingen met de mens ;)

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen