‘Sky Radio heeft keihard bezuinigd op kersttram GVB’

Talpa Radio heeft de kersttram van zijn radiozender Sky Radio weer losgelaten op het tramnetwerk van Amsterdam, maar Bart Ettekoven vindt het dit jaar maar een kale bedoening.

Sky Radio © Sky Radio

Kerstliefhebber Rolf Sanchez verzorgde de feestelijke opening van de kersttram door met één druk op de knop de duizenden kerstlampjes van de tram te ontsteken. “Vanaf vandaag kunnen reizigers die noodzakelijk moeten reizen dat, zoals ieder jaar, in kerststijl doen met non-stop de beste kersthits van The Christmas Station”, liet Talpa Network weten.

Ultieme kerstgevoel

Rolf Sanchez was hartstikke enthousiast: “Ik voel me vereerd dat ik de Sky Radio kersttram mag openen. Het is geweldig dat ook in deze bijzondere tijd de kersttram van The Christmas Station er is om reizigers het ultieme kerstgevoel te geven, want juist nu is dat extra belangrijk!”

Talpa stak de loftrompet. “De tram is voorzien van een gigantische kerstmuts van 2,5 bij 2 meter en meer dan 6000 kerstlampjes. Binnen klinken non-stop de beste kersthits van The Christmas Station om reizigers helemaal in kerststemming te brengen.”

Bezuiniging

’s Avonds was Bart Ettekoven, de nietsontziende baas van tijdschrift Weekend, iets minder enthousiast. “Ik weet nog vroeger toen het net allemaal was bedacht met deze tram, dat die tram nog met echte kersttakken door de stad reed. Dat was echt een moment. Met echte kersttakken op zo’n tram.”

Dat is nu wel anders, aldus Bart. “Nu is er alleen een stickertje op geplakt. Heel fancy, maar een kleine bezuiniging volgens mij.”

De tram rijdt iedere dag een andere route om zoveel mogelijk mensen het kerstgevoel te kunnen bezorgen.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen